Haberler

CHP Adayları Usmmmo'yu Ziyaret Etti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili Adayları, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı (Smmmo) Ziyaret Ederek Projelerini Anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak milletvekili adayları, Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler Odası'nı (SMMMO) ziyaret ederek projelerini anlattı.

CHP'li adaylar Osman Cokunoğlu, Nafiz Özkan ve Ali Osman Işık'ı dinleyen SMMMO üyeleri adaylardan Uşak için uygulanabilir projeler ve sanayinin önündeki engellerin kaldırılmasını istedi. Uşak SMMMO Başkanı Azmi Yılancıoğlu, bir süre önce akademik ve ekonomik odalar birliği kurduklarını ifade ederek, 'Kentimizin sorunlarını çözmek için sivil toplum örgütü olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Bu nedenle akademik ve ekonomik odalar olarak bir araya geldik. Sadece kendi mesleki sorunlarımızı değil Uşak'ın tüm sorunlarını sahiplenip çözüm yolları arıyoruz. Mesleki sorunlarımızı da ihmal etmeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. TESMER'i kurarak mesleki alanda ihtiyaç duyulan ara eleman sorununu çözmeyi amaçladık. Bilgisayar laboratuarımızı da oluşturduk. Yakın zamanda eğitimlere başlayacağız. Siyasilerden beklentilerimiz kentin sorunlarını birlik ve beraberlik içerisinde sahiplenmeleridir.'dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Uşak Milletvekili ve 23. dönem adayı Osman Coşkunoğlu, kentin sorunlarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, 'Sorunların tespiti ve çözümü için ortak aklın bulunması görüşünü taşıyoruz. Her alanda sivil toplum örgütlerinden destek almaya fikir almaya özen gösteriyoruz. Demokrasinin vazgeçilmezleri arasında yer alan sivil toplum örgütlerinin önemini biliyoruz. Uşak'ın sanayi, çevre ve eğitim alanlarında çözümlenmesi gereken sorunları var. Bu sorunları sizlerle birlikte çözmeyi umut ediyoruz. Siyasi iradenin tek başına yeterli olmayacağı görüşündeyiz. Diyalog ve uzlaşma kültürü ile daha uygulanabilir projelerin ortaya çıkacağını düşünüyorum. Nitekim milletvekilliği dönemimde iktidar milletvekili olan iki arkadaşıma her alanda destek verdim ve ilimizin sorunları için ortak çözüm yolları aradık” diye konuştu.

(KY-YK)

02.07.2007 18:02 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title