Haberler

Çetinkaya: "Karaarslan, Başbakanımızın Özel Adayıdır"

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ile AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, seçim çalışmaları kapsamında Kenan Evren Bulvarında bulunan seçim ofisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Adana Milletvekili Necati Çetinkaya ile AK Parti Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Cüneyt Karaarslan, seçim çalışmaları kapsamında Kenan Evren Bulvarında bulunan seçim ofisinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Yoğun katılımın gerçekleştiği toplantıda konuşan Çetinkaya, Çukurova Belediye Başkan Adayı Dr. Karaarslan'ın vizyonundan söz ederek, "Siyaseti siz de ben de başkanımızdan iyi bilmeyiz. Çukurova ilçesi adayımız Dr. Karaarslan, başbakanımızın özel adayıdır. Başbakanımız bunu söyledikten sonra Çukurova'yı kazanacak şekilde yollara çıkacaksınız" dedi.

Türkiye'nin ekonomik göstergelerine ve dünyadaki saygınlığına da dikkati çeken Çetinkaya, geçmişte borç alınan IMF'ye şimdi borç para verilecek duruma gelindiğini belirterek, şunları söyledi:

"Türkiye'nin büyümesini istemeyenlerin oyununu sandıkta bozacağız. Büyükşehirde Abdullah Torun Çukurova'da Cüneyt Karaaslan ama Çukurova bizim için çok önemli. Çukurova ve büyükşehiri büyük bir fark atarak alacağız.

Kardeşim Cüneyt Çukurova'da Abdullah kardeşim Büyükşehir'de, arkadaşlarımız kardeşlerimizi desteklemeliyiz. Bütün kainat sizin dostunuz olsa Allah sizin dostunuz olmazsa o dostluktan asla hayır gelmez. Ama Allah sizin dostunuz ise bütün kainat sizin karşınızda olsa bile o karşınızdakilerden asla bir zarar gelemez dedik yolumuz hak yoludur. Eğer sizler esere düşman olan ve vatandaşa hizmet etmek istemeyen bu insanları tekrar Çukurova'ya getirirseniz vebaline sizler girersin. Hak sizindir hakkınızı yedirmeyin. Biz Cüneyt'le diyoruz ki iktidarında desteğini alarak Çukurova'ya çağ atlattıracağız. Bizlere gelemeyenlere bizler ayaklarına gideceğiz. Arkadaşlarımız bütün evlere misafir olarak gidip bütün çalışmalarımızı anlatıp oylarımızı alacağız. Kilitli kapıları hep açacağız inşallah."

Vatandaşlara çözüm projelerini aktaran Dr. Cüneyt Karaarslan ise, "Din, dil, ırk, mezhep ayırt etmeksizin ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza öncelikle engelli ve yaşlı vatandaşlarımız başta olmak üzere desteğe ihtiyaç duyan herkese yönelik sosyal yardımları her zaman sürdürdük ve arttırarak sürdürmeye devam edeceğiz. Vatandaşımızın biraz da olsa yaşamını kolaylaştırmak için elimizden geldiğince onların yanında olacağız. 30 Mart günü Çukurova'yı yeniden yazacağız. AK Parti'nin tüm Türkiye genelindeki şehircilik, belediyecilik tecrübesini bir araya getireceğiz. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan hizmetleri ile Türkiye'yi şaha kaldırdı. Bende bu çizgide Çukurova'yı şaha kaldırmak için yola çıktım" şeklinde konuştu. - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çetinkaya Ak Parti Çukurova Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title