Haberler

Cengiz Günay: "Tekirdağ İhracat ve İthalat Potansiyeli Yüksek Bir İl"

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ’ın ihracat ve ithalat potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirtti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cengiz Günay, Tekirdağ'ın ihracat ve ithalat potansiyeli yüksek bir il olduğunu belirtti.

Tekirdağ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Günay, Tekirdağ Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Osman Sarı ve Tekirdağ TSO Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Koçaş ile birlikte Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdür V. Abdullah Özgür'e nezaket ziyareti gerçekleştirerek, yeni görevlerinin hayırlısı olmasını diledi.

Gerçekleşen ziyaret için Tekirdağ TSO Başkanı Günay ve Tekirdağ Ticaret Borsası Başkanı Sarı'ya teşekkür eden Müdür Özgür, ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

"Tekirdağ'ın Türkiye ekonomisi içindeki payı artacak"

Başkan Günay ise, "Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile yürüttüğümüz çalışmalarda bizlere pozitif bakış açısı ile her zaman yardımcı oldular. Tekirdağ ihracat ve ithalat potansiyeli yüksek bir il olduğu, gelecekte Türkiye ekonomisi içerisinde payının artarak yükseleceği, Batı Marmara Bölge Müdürlüğü'nün Tekirdağ'da kurulmasında bir gerçek yansıması olduğu yadsınamaz bir durumdur. Bölge müdür vekilimizin başarılı çalışmalar yapacağına inancımız tamdır. Üyelerimizin gümrük içerisinde alacağı hizmetler konusunda bölge müdürümüzün üyelerimizin işlerini kolaylaştırıcı vizyonu olduğunu biliyoruz. Bu kapsamda Batı Marmara Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü ile Odamızın var olan ilişkilerin daha da artacağını biliyoruz, bu vesile ile yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum" İfadelerini kullandı. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Günay Tekirdağ Marmara Koçaş Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title