Haberler

Çaycuma Yetiştirme Yurdu, Badmintonda Yine Şampiyonluğa

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Erkek Yetiştirme Yurdu badminton takımı, Bursa'da yapılan Türkiye Badminton Şampiyonası'nda, geçen yıl olduğu yine şampiyon oldu.

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde bulunan Erkek Yetiştirme Yurdu badminton takımı, Bursa'da yapılan Türkiye Badminton Şampiyonası'nda, geçen yıl olduğu yine şampiyon oldu.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na bağlı Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Türkiye Badminton Federasyonu işbirliğiyle, Bursa Atatürk Spor Salonu'nda bu yıl 2.'si gerçekleştirilen Türkiye Badminton Şampiyonası'na 350 sporcu katıldı. Çocuk evleri, yetiştirme yurtları, çocuk yuvaları, çocuk ve gençlik merkezleri, korunma bakım ve rehabilitasyon merkezlerinden oluşan 49 farklı kurum ve kuruluştan katılan sporcular, oldukça çekişmeli geçen maçlarla izleyenlere keyifli saatler yaşattı. Şampiyonanın en başarılı ekibi, 8 sporcuyla katılan ve toplam 9 madalya ile 2 kupa alan Çaycuma Erkek Yetiştirme Yurdu oldu.

1995/1998 doğumlu tek erkekler kategorisinde şampiyonluğu Çaycuma Yetiştirme Yurdu'ndan geçen yılın şampiyonu ve milli badmintoncu Özcan Çakır elde etti. Çift Erkeklerde Özcan Çakır, Özkan Çakır Kardeşler bu yıl da şampiyonluğu kimseye kaptırmadı. 2.'liği yine Çaycuma Yetiştirme Yurdu'ndan Ceyhun Yolcuoğlu ile Özkan Çelik çifti elde etti. Tek erkeklerde 2.'liği İstanbul kazanırken 3.'lüğü Çaycuma Yetiştirme Yurdu elde etti. Zonguldak Merkez Çocuk Evleri'nde kalan Nebahat Albayrak ise tek bayanlar kategorisinde Türkiye 3.'sü oldu.

1999/2001 doğumlu gençlerde ise Tek Erkekler müsabakalarında Manisa Çocuk ve Gençlik Merkezi 1.'ci olurken, Çift Erkekler müsabakalarında şampiyonluğu Çaycuma Yetiştirme Yurdu'ndan Baran Kaya, Furkan Yasin Danışmaz çifti elde etti. Müsabakalarda Gençlik ve Spor Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kocatepe, Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya, Türkiye Badminton Federasyon Başkanı Murat Özmekik ve Daire Başkanları da hazır bulundu. Madalya ve kupalarını gençlere Çocuk Hizmetleri Genel Müdürü Abdulkadir Kaya ve Badminton Federasyonu Başkanı Murat Özmekik verirken, Çaycuma Yetiştirme Yurdu toplamda 9 madalya 2 kupa ile Zonguldak'a döndü. Kız Yetiştirme Yurtları arasında en başarılı İl Konya olurken, Miniklerde Manisa ÇOGEM, Erkek Yetiştirme Yurtlarında ise Çaycuma Yetiştirme Yurdu olarak Zonguldak ili birinci oldu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Abdulkadir Kaya Türkiye Çaycuma Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title