Haberler

Çatbahçe Köyünde El Emeği Göz Nuru Sergisi

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Çatbahçe Köyünde el sanatları kursunun yılsonu sergisi açıldı.

Sincik Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce Çatbahçe Köyünde el sanatları kursunun yılsonu sergisi açıldı.

Serginin açılış kurdelesini kesen İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Meriç, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş ile Köy Muhtarı Mehmet Aktay kursiyerlere hayırlı olsun dileklerinde bulundular.

Yapılan el emeği göz nuru işlemeleri tek tek inceleyen kursiyerlerden bilgi alan Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş, yapılan nakış ve işlemeler için teşekkür ederek, "Umarım burada edindiğiniz el becerileri hayatınızda ailenizin geçimine katkıda bulunur. Ailenizin ekonomisine katkı sağlar. Günümüzde makine ürünü olmayan el işlemeleri çok değerli. Bu nedenle bu becerilerinizi burada bırakmayalım. Kendimizi daha da geliştirelim. Büyük şehirlerde birçok bayan ailesinin geçimini benzer ürünler yaparak sağlamaktadır" dedi.

Daha sonra kursiyerler tarafından hazırlanan ikramda bulunuldu.

Açılışa İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Meriç, Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Abuzer Karakuş ile Köy Muhtarı Mehmet Aktay, Müdür Yardımcıları Mustafa Sulamış, İsmail Kaya, El Sanatları Öğretmeni Kevser Güven, kursiyer aileleri, Çatbahçe Ortaokulu idareci ve öğretmenleri katıldı. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halk Eğitimi Merkezi Abuzer Karakuş Sincik Meriç Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title