Haberler

Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin Temeli Atıldı

Atakum Belediyesi tarafından yapılacak Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Atakum Belediyesi tarafından yapılacak Çatalçam Çok Amaçlı Sosyal Tesisleri'nin temel atma töreni gerçekleştirildi.

Temel atma törenine CHP Samsun Milletvekili A.İhsan Kalkavan, CHP İl Başkanı Mehmet Atalay, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, eski Çatalçam Belediye Başkanları Eyüp Kantarcı ve Osman Çavuş, belediye meclis üyeleri ve kalabalık bir halk topluluğu katıldı.

Temel atma töreni öncesinde yapılan konuşmalarda söz alan eski Çatalçam Belediye Başkanı Eyüp Kantarcı, "Metin Başkan'a benim hayalim olan ancak bir türlü gerçekleştirme fırsatı bulamadığım bir projeyi hayata geçirdiği için teşekkür ediyorum" derken, son Belediye Başkanı ve Atakum Belediyesi Meclis Üyesi Osman Çavuş ise, "Bölge halkının isteği doğrultusunda çalışmalar gerçekleştiren ve yenilerini de yapmaya söz veren Başkanımız Metin Burma'ya teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Çatalçam'da doğalgaz ve alt yapı çalışmaları tamamlandığı takdirde Atakum'da yaşanan gelişmenin ve büyümenin aynısının burada da yaşanacağına inandığını belirten Başkan Metin Burma, "Bazen kapınızdaki gülün açtığını göremezsiniz. Dışarıdan görülür, aman ne kadar güzel gül, benim bahçemde de olsa derler. Biz de Atakum'da onu yaşıyoruz. Dışarıdan burası çok çok daha iyi görülüyor ki o yüzden herkes burada yer almak için can atıyor. Bu bölgeye hizmete devam edeceğiz. Hiç kimsenin endişesi olmasın. Buraların rengini değiştireceğiz. Üzerine temel attığımız bu pazar yerinde büyük düğünler gördüm. Kadınlı erkekli halaylar çekiliyor, horonlar tepiliyordu. Pazarcıların mağdur durumda açıkta bir şeyler satmaya, insanların alışveriş yapmaya çalıştıklarını da gördüm. Düğünlerinizi kışın da yapın, pazarcılarımız üşümesin, ıslanmasın, yağmurdan, çamurdan korkmayın istedim ve bu projeyi hayata geçirmeye karar verdim. Bunun altında işyerleri de olacak, ne olacağına siz karar vereceksiniz. Bölgeye en uygun işler olacak. Projemiz iki aşamalıdır. İsteğinize göre büyütebiliriz" dedi.

Tesisin mayıs ayı içerisinde bitirileceğini açıklayan Başkan Burma, "Açılışları esas bundan sonra yapacağız. 1.5 yılımız onarımla geçti. Kuruluş yıllarımızdı, sıkıntılı dönemlerden geçtik ama şimdi Türkiye'nin en güçlü belediyelerinden biri haline geldik. Şükrediyorum. Atakum büyük bir şantiye haline geldi. Herkesin beğenisini kazanıyor. Bir yıldan biraz daha fazla var, seçim olacak. Ben hayatta seçimi göze alarak bir şey yapmadım, yapmam, işlerimi halkın ihtiyaçları doğrultusunda gerçekleştiririm. Dedikoduyu hiç sevmiyorum ancak bu tür zamanlarda insanın yüzüne karşı bir şeyler

söyleyemeyenler hemen dedikodu üretirler. Bunlara aldanmayın. Dedikodu, insanların arasına soğukluk sokan bir kötülüktür, gıybettir, günaha girmeyiniz. Ben bayrağı teslim aldım, şu an en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyorum. Bir gün gelecek bayrağı başkasına teslim edeceğim. Bunu dostça yapmak gerekir. Seçim bittikten sonra muhalefet, iktidar el ele vermeli, birbirine değer vermeli, birlikte halka hizmet etmeyi başarabilmelidir. İçinde riyakarlık, yalan, dolan, çalma, çırpma, yetim hattı yeme işleri olmayan herkesle kucaklaşırım" şeklinde konuştu.

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Atalay, Metin Burma ve ekibini kutlamak gerektiğini belirtirken, "Yanında iktidar gücü olmamasına karşın, halk yararına ürettiği ve yaptığı projelerle, işlerle, Atakumluların gönlünde taht kuran Metin Başkan'ın ilçeye olan hizmetleri her geçen gün artmakta ve herkesin takdirini kazanmaktadır. Bu nedenle kimse Atakum'u almak için heveslenmesin, böyle bir şeyin gerçekleşeceği tek yer rüyalarıdır" dedi.

CHP Samsun Milletvekili İhsan Kalkavan ise şunları dile getirdi: "Sorumluluğunu üstlendiği bölgelerde halk yararına bir şeyler üretmek, insanların yüzünü güldürmek isteyen belediye başkanlarımıza her türlü engelin çıkarıldığı bir ortam yaşıyoruz. Bu bile yapılan işlerin büyüklüğünü anlatmaya yeter de artar. Ben Metin Başkan'ı yürekten kutluyorum." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Metin Burma Çatalçam Samsun Atakum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title