Haberler

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner Beraberindeki Heyetle Birlikte, Sınır Ötesi Kara Harekatında Şehit Düşen Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Yusuf'un Yapraklı Bugay Köyündeki Ailesine Ziyarette Bulundular.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner beraberindeki heyetle birlikte, sınır ötesi kara harekatında şehit düşen Jandarma komando onbaşı Mustafa Yusuf'un Yapraklı Bugay köyündeki ailesine ziyarette bulundular.

Çankırı Valisi Ali Haydar Öner, Garnizon Komutanı Albay Engin Kabadaş, Belediye Başkanı İrfan Dinç, İl Jandarma Komutanı Albay Tacettin Soykök, Emniyet Müdürü Nurettin Örnek, Müftü Yalçın Topçu, eşleriyle birlikte, sınır ötesi kara harekatında şehit düşen Jandarma Komando Onbaşı Mustafa Yusuf'un Yapraklı Bugay köyündeki ailesini ziyaret ettiler.

Vali Öner ve beraberindeki heyet şehidin annesi ve kız kardeşlerinin rahatsızlanarak Çankırı Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmaları üzerine önce Devlet Hastanesi'ne gittiler. Şehit annesi Şehri Yusuf ile diğer yakınlarının sağlık durumu hakkında Vali Öner'e bilgi veren doktorlar hastaların genel sağlık durumlarının iyi olduğunu, bugün taburcu edilebileceklerini söylediler.

Vali Ali Haydar Öner ve beraberindekiler daha sonra Yapraklı Bugay köyüne giderek şehit babası Kadir Yusuf ve şehidin diğer yakınlarını ziyaret etti. Vali Öner ve beraberindekiler, Bugay köyünün ilk şehidi olan Jandarma komando er Yücel Karahasan'ın ailesine de ziyarette bulundular.

(MD-CMH-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title