Haberler

Çankaya Belediyesi Halk Kart 9. Dönem dağıtımları gerçekleştirildi

Güncelleme:

Ankara Çankaya Belediyesinin 2017 yılında başlattığı Halk Kart uygulamasında 9. Dönem kart dağıtımları gerçekleştirildi.

Ankara Çankaya Belediyesinin 2017 yılında başlattığı Halk Kart uygulamasında 9. Dönem kart dağıtımları gerçekleştirildi.

Çankaya Belediyesinin 2017 yılında başlattığı Halk Kart uygulamasında 9. Dönem kart dağıtımları gerçekleştirildi. Önceki dönemlerde bin 545 haneye ulaşan Halk Kart, bugün dağıtımı gerçekleştirilen 555 adet kart ile bin 100 'e ulaştı. Sabah saatlerinde başlayan Halk Kart dağıtımında vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet eden Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, tek tek ailelerle de sohbet etti.

Geçim derdine derman

Halk Kartlarını almak için Başkanlık Binasında bir araya gelen vatandaşlara hitap eden Başkan Taşdelen, "Asgari ücret ve sabit ücretle geçinenler daha büyük sıkıntılarla karşı karşıya kalıyor. Geçim derdi en büyük sorun. Bu noktada Çankaya Belediyesi olarak geçim derdi olanın, mağdur olanın derdine derman olmak istiyoruz. Bu anlamda sosyal belediyeciliği sosyal devlet olmanın gereğini yerine getiriyoruz. Belediyeler de halkına hizmet etmek için var. Biz de bugünlerde sizlerin yanında olmak ve sosyal belediyeciliği en üst noktaya çıkarmak zorundayız. Bu anlamda hayata geçirdiğimiz en anlamlı projelerden bir tanesi Halk Kart uygulamamız. Halk Kart uygulamamızda paranız bankaya nakit olarak yatıyor, size verilen kartla bu miktarı nakit olarak çekiyor ve ihtiyaçlarınız için kullanabiliyorsunuz. Ev kirası için, yakıt, gıda ve benzeri ihtiyaçlarınız için harcayabileceğiniz gibi çocuklarınızın kırtasiye harcamalarında da kullanabilirsiniz. Halk Kart kullandığınızı sadece siz bileceksiniz. Çankaya Belediyesi halkın belediyesidir, kimseyi asla siyasi görüşünden dolayı ötekileştirmeyiz" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çankaya Belediyesi Alper Taşdelen Çankaya Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title