Haberler

Çanakkale Zaferi İçin 11 Yıldır Pedal Çeviriyor

Son 11 yıldır olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi’nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Fahri Yılmaz, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde mola verdi.

Son 11 yıldır olduğu gibi bu yıl da Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde bisikleti ile yollara düşen Fahri Yılmaz, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde mola verdi.

Bu yıl yine zaferin 102'inci yılı nedeniyle pedal çevirmeye başlayan ve Ankara'dan bisikletiyle Çanakkale'ye gitmek için yola çıkan 72 yaşındaki Fahri Yılmaz, Bilecik'in Bozüyük ilçesinde ilgi ile karşılandı. Burada eski dostu Mürsel Türe ve İlçe Emniyet Müdürü Hakkı Güner'i ziyaret eden Yılmaz, Çanakkale'ye giderken Bozüyük'teki eş ve dostlarını ziyaret etmenin kendisi için mutluluk verici olduğunu söyledi. Fahri Yılmaz, "Ankara'dan 8 Mart Çarşamba günü yola çıktım ve 15 Mart Çarşamba günü Çanakkale'ye varmayı planlıyorum. Çanakkale şehitlerinin benim için ayrı bir yeri var. Orada işgal güçlerine karşı gösterilen iman ve mücadele, bugün hepimizin örnek alması gereken bir davranıştır. Bu nedenle ben de 9 yıldır bisikletimle Ankara'dan yola çıkıp Çanakkale'ye gidiyor, oradaki şehitlerimizi ziyaret ediyorum" dedi. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi Fahri Yılmaz Bozüyük Bilecik Yerel Haberler

title