Haberler

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Polis ve Jandarma Ekiplerini Ziyaret Etti

Güncelleme:

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yılbaşında görev başında olan polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Çanakkale'de yılbaşı tedbirleri çerçevesinde görev alan personel sayısı da açıklandı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, yılbaşında görev başında olan polis, Jandarma ve Sahil Güvenlik ekiplerini ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Komutanı Yarbay Ercan Oran ve İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk ile birlikte İskele Meydanı'ndaki uygulama noktasında görev yapan personeli ziyaret ederek, yeni yıllarını kutladı. Vali Aktaş, personele hayırlı görevler diledi.

Çanakkale'de yılbaşı tedbirleri çerçevesinde 337 noktada 17 yüzer unsur, mobil radar kara aracı, 5 dedektör köpek, 4 İHA, 26'sı motosikletli 157 trafik ekibi, 27'si motosikletli 527 asayiş ekibi, 428'i trafik personeli olmak üzere 2 bin 749 personel görev alıyor. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlhami Aktaş Çanakkale Jandarma Yılbaşı Kamu Güvenlik Yerel Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title