Haberler

Çağdaş Holdingden Yaza Merhaba Partisi

Çağdaş Holding’in yaza merhaba Şenliği’nde Paintball, Go kart, Langırt ve Dart’ta dereceye girenlere ödülleri verildiYahşi Park’ta çok özel bir davette Çağdaş Holding çalışanları hem yılın yorgunluğunu attılar hem de eğlenceli saatler geçirdiler.

Çağdaş Holding'in yaza merhaba Şenliği'nde Paintball, Go kart, Langırt ve Dart'ta dereceye girenlere ödülleri verildi

Yahşi Park'ta çok özel bir davette Çağdaş Holding çalışanları hem yılın yorgunluğunu attılar hem de eğlenceli saatler geçirdiler. İki yüz kişinin katıldığı organizasyonda, bireysel ve takım halinde Go kart, Langırt ve Dart'ta yarışanlar ödüllerini Çağdaş Holding Yönetim Kurulu üyesi Dağlarca Çağlar, Yahşi Park sorumlusu Can Demir, Go-kart İşletmecisi Cengiz Yıldız Çağla Çağlar'ın elinden aldılar.

Sunuculuğunu Holding çalışanlarından Gürhan Tura'nın yaptığı ödül töreninde Go - Kart'ta birinciliği kazanarak kupayı Atletico Çağdaş alırken; Begonvil Ayaks ikinci - Map Fighyters ise üçüncü olarak madalya almaya hak kazandı. Dart turnuvasında ise Grup Romantik birinci, Atletico Çağdaş ikinci, Takım Taklavat üçüncülüğe layık görüldüler. Ayrıca sürpriz hediyelerde kazanan takımlar ödül töreni ardından topluca objektiflere gülümsediler.

Katılımcılar ve ailelerine İkramlarda bulunuldu. Bodrum FM - DJ'nin sahnesiyle şenlenen Yaza Merhaba turnuva ödül töreni ardından Okan Başalan ve Mustafa Şahin'in canlı müzik performansı ile şenlik geç saatlere kadar devam etti. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cengiz Yıldız Can Demir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title