Haberler

Büyükşehir Çekrice'nin de Yanında

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya’nın Çekrice Köyü’nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Mudanya'nın Çekrice Köyü'nde gerçekleştirilen iftar programına katıldı.

Ramazan ayında her akşam farklı bir ilçede ve farklı bir mahallede vatandaşlarla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala ve Büyükşehir Belediyesi bürokratlarıyla birlikte Mudanya ilçesine bağlı Çekrice Köyü sakinleriyle mahallede düzenlenen iftarda bir araya geldi. Ramazan'ın, 11 ayın sultanı, rahmet ve bereketi ayı olduğunu söyleyen Altepe, "Paylaşmanın en güzel örneklerini bugünlerde yaşıyoruz. Çok şanslıyız ki böyle güzel bir ecdadın emanetçileriyiz. Üzerimize düşen görevi de en güzel şekilde gerçekleştirmek için gayret gösteriyoruz" dedi.

Bursa'ya hizmete gönül verdiklerini anlatan Altepe, "Türkiye hızla gelişiyor, ülkemizde büyük bir kalkınma var. Türkiye, dünyanın parlayan yıldızlarından biri. Bu güven ve istikrar ortamı ile ülkemiz gelişmeye devam edecek. Bizler de yerelde gerekeni yapıyoruz. Amacımız, halkımızı mutlu etmektir. Büyükşehir Belediyesi olarak Bursa'da, şehrimize ve değerlerimize sahip çıkıyoruz" diye konuştu.

Bursa'nın her köşesinde hizmetleri ulaştırmak için gece gündüz çalıştıklarını anlatan Altepe, "Bizler her türlü hizmeti vermeye gayret ediyoruz. Mudanya'nın Çekrice Köyü ile çevre köylerin gelişmesi ve kalkınması da artık Büyükşehir Belediyesi ile birlikte olacak. Büyükşehir, artık kırsala da hitap ediyor. Gece gündüz bu bölgelere yapacağımız hizmetleri düşünüyoruz. Bursa'nın her köşesinde yıllardır beklenen hizmetler alınacak" şeklinde konuştu.

Altepe, Çekrice'de yapılacak çalışmalarla ilgili incelemelerde bulunduklarını da hatırlatarak, "Büyükşehir Belediyesi bu bölgelerde çalışmaya yeni başladı. Tüm asfaltlar yapılıyor, şantiyeler çalışıyor. Çekrice, Orhaniye, Küçük Yenice ve Dereköy'de de eksikler tamamlanacak. Yollar ve tarlalara giden yolların yapılmasından, tarlaların sulanmasındaki eksiklerin giderilmesine kadar tüm konularda çalışıyoruz. Deremiz pırıl pırıl olacak, buraları artık sel basmayacak, mezarlıkta defin işlemlerinin rahat yapılması da sağlanacak, spor sahası ve park da yapılacak" dedi.

Büyükşehir Belediyesi'nin tam kadro vatandaşın yanında olduğunu ifade eden Başkan Altepe, şöyle konuştu:

"Buralarda verim artacak. Vatandaşımız kazanacak ve mutlu olacak. Vatandaşlarımız bize güveniyor, bizlere de beklenen hizmetleri yapmak düşüyor."

Mehter takımının konseriyle renklenen programa katılan AK Parti Milletvekili İsmet Su da birlik ve beraberlik mesajı verdi. Vatandaşlar da anlamlı buluşmada, Başkan Altepe ile birlikte oruçlarını açmanın mutluluğunu yaşadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Altepe Ak Parti Mudanya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title