Haberler

Büyükşehir Belediyesi, İftar Sofrasını Tarsus'ta Kurdu

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kurduğu iftar sofralarına Tarsus ile devam etti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde kurduğu iftar sofralarına Tarsus ile devam etti. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da Tarsuslularla birlikte oruç açtı.

Büyükşehir Belediyesi tarafından Hz. Danyal Meydanı'nda gerçekleştirilen iftar yemeğinde Tarsuslular bir araya geldi. Yemeğe, Başkan Kocamaz'ın yanı sıra MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı da katıldı. Ayyıldız İlahi Grubu tarafından seslendirilen ilahiler ile başlayan programda, Başkan Kocamaz, masaları tek tek dolaşarak vatandaşların Ramazan-ı Şerif'ini kutladı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan Kocamaz, düzenlenen iftar yemeklerinde tüm vatandaşlar ile birlikte Türkiye'nin içinde bulunduğu kaos ortamından kurtulması için dua ettiklerini ifade ederek, "Ramazan ayı gerçekten bereket, feyizlenme, bir araya gelme, buluşma, kaynaşma ve paylaşma ayıdır. Hepimizin gönülleri bu sofralarda bir araya geliyor. Bu mübarek günlerde insan biraz daha kendine dönüyor. Bugün ülkemizin bulunduğu kaos ortamından kurtulmak için dualar ediyoruz. İnşallah ülkemiz o özlediği barış ve kardeşlik ortamına bir an evvel döner" dedi.

Hz. Danyal Meydanı'ndaki iftar programı ile birlikte oluşan manevi havayı değerlendiren Kocamaz, "Bugün bu meydanı gördüğümde Mekke'yi, Medine'yi ve Kabe'yi hatırladım. Sanki oradaki maneviyat buraya, Hz. Danyal Meydanı'na yansımıştı. Bu da burada yaptığımız hizmetin, Hz. Danyal Peygamberi ortaya çıkarabilmek için verdiğimiz mücadelenin ne kadar hayırlı olduğunu göstermektedir. Burada 20 yıldır bir bayrak yükseldi. Birlik ve beraberlik içinde yükselttik bu bayrağı. Sizlerin desteği ile bu birlik bozulmayacaktır" diye konuştu.

Tarsus Belediye Başkanı Can ise bu birlik ve beraberlik ortamının daim olmasını dileyerek, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız her gün ilçelerde bir iftar veriyor. Bugün de bizleri bu meydanda buluşturdu. 20 yıl Tarsus'a hizmet eden Başkanımıza şahsım ve Tarsuslular adına teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Burhanettin Kocamaz Baki Şimşek Tarsus Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

1 MAYIS KAPALI YOLLAR VE ALTERNATİF GÜZERGAHLAR | #9940 1 Mayıs'ta kapalı olan yollar hangisi? İstanbul alternatif güzergahlar neler? SON DAKİKA: 1 MAYIS'TA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ?#128653 1 Mayıs'ta otobüs, metro, metrobüs, marmaray bedava mı? #128669 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda okullar tatil mi? #128226 1 Mayıs Çarşamba okullar kapalı mı? BAHAR son bölümde ne oldu? Bahar 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? BAHAR yeni bölüm fragmanı izle! İSTANBUL GENELİ: 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı? #128669 İstanbul'da 1 Mayıs'ta alternatif yollar hangileri? #128651 1 Mayıs İstanbul'da kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar hangisi? #9940 1 Mayıs'ta hangi yollar açık? 1 Mayıs'ta vapur seferleri olacak mı? 1 Mayıs vapur seferleri iptal edildi mi? Şişli'de 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Şişli'de alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! Beşiktaş'ta 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? Beşiktaş'ta alternatif güzergahlar neler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif güzergahlar! 1 Mayıs'ta Beyoğlu'nda hangi yollar kapalı olacak? Beyoğlu'nda alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta Fatih'te hangi yollar kapalı olacak? Fatih'te alternatif güzergâhlar nereler? 1 Mayıs'ta kapalı yollar ve alternatif yollar! 1 Mayıs'ta hangi yollar kapalı olacak? İstanbul'da kapalı olacak yollar nereler? Fatih, Şişli, Beşiktaş, D-100 Karayolu 1 Mayıs'ta toplu taşımaya kısıtlama mı getirildi? Toplu taşıma hangi saatler ücretsiz? İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu taşıma saatleri! 1 Mayıs'ta toplu taşımalar ücretsiz mi? İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama geldi mi? KIZIL GONCALAR son bölümde ne oldu? Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title