Haberler

Bursalı Sporcular Runtalya Maratonu'nda Koştu

Bursalı sporcular Antalya'da düzenlenen 7.Runtalya Maratonu'nda dereceye girmek için ter döktü.

Bursalı sporcular Antalya'da düzenlenen 7. Runtalya Maratonu'nda dereceye girmek için ter döktü.

İşadamı Hüseyin Özdilek'in sponsorluğu ve Enver Koç'un organizatörlüğünde Bursa Mastırlar Kulübü'nden 12 sporcu Antalya'da düzenlenen Uluslararası Runtalya Maratonu'na katıldı. Bursa Masterlar Kulübü'ne üye olan ve Adapazarı'ndan yarışmaya katılan Ali Turan ile Bursalı sporcu Mansuri Yüksel, kendi kategorilerinde birincilik elde etti. Öger Tur tarafından düzenlenen 5 kıtadaki 45 ülkeden sporcunun katıldığı 7. Runtalya Maratonu Antalya Kültür Merkezi (AKM) önünde başladı. Engellilerin ardından tam, yarı maraton ve 10 kilometre koşunun startı verilirken, sporcular 40 kilometrelik Atatürk Caddesi, Işıklar Caddesi, eski Lara yolu, Fener Mahallesi, Lara Beach sahil yolu güzergahlarını koşarak rakiplerini geçmeye çalıştı.

3 bin 200 kişinin katıldığı maratonda sporcular kıyasıya yarıştı. Bursa Masterlar Kulübü'nden Sefa Yaman, 40-44 yaş grubunda ikincilik elde ederken, bayanlarda Ezgi Akdeşir tam maratonda ikinci gelmeyi başardı. Bu sene Runtalya Şampiyonası'nda ödül töreni olmadığı için Afrika'dan sporcular koşuya katılmadığı bildirildi.

Yarışmaya Bursa Atletizm Kulübü'nden de çok sporcu katılarak şehri temsil etmenin heyecanını yaşadı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Özdilek Enver Koç Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title