Haberler

Bursa ve Mudanyalı Muhtarlar İftarda Buluştu

Güncelleme:

Mudanya Sosyal Tesisleri'nde Bursa Muhtarlar Derneği'nin organizasyonunda yapılan iftar yemeğinde Bursa ve Mudanyalı muhtarlar bir araya geldi.

Mudanya Sosyal Tesisleri'nde, Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ve Bursa Muhtarlar Derneği'nin organizasyonunda ev sahipliğini Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Selma Yarar'ın yaptığı iftar yemeğinde Bursa ve Mudanyalı muhtarlar bir araya geldi.

Bursa ve Mudanyalı muhtarların buluştuğu iftar yemeğine yoğun ilgi gösterildi. Mudanya'nın mahalle ve köy muhtarlarının katılım gösterdiği iftar yemeğine Bursa mahalle muhtarlarının yanı sıra Bursalı bayan muhtarların tamamına yakını katılım gösterdi. Gece boyunca misafirleriyle ilgilenen Mudanya Halitpaşa Mahallesi Muhtarı Selma Yarar ve Bursa Muhtarlar Derneği Başkanı Nedim Şenbakkal, Bursa ve Mudanyalı muhtarları böylesine güzel bir Ramazan akşamında özellikle iftar yemeğinde ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler. Yarar, "Ev sahibi olarak iftar yemeğinde Bursa ve Mudanyalı muhtarlarımızı bir araya toplayarak, onların tanışmalarını sağlamaya çalıştık. İftarımıza gösterilen ilgiden çok mutlu olduk. Bayan muhtarlarımızı böyle bir organizasyonda bir arada görmek bizleri mutlu etti, kendilerine teşekkür ediyorum" dedi.

Muhtarların iftarına AK Parti Eski Milletvekili Hayrettin Çakmak, Mudanya Kaymakamı Adem Öztürk, İlçe Emniyet Müdürü Rıdvan Sülün, daire amirleri ile Bursa ve Mudanyalı muhtarlar katıldılar. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Halitpaşa Mudanya Selma Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title