Haberler

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar Açıklaması

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İnegöl'de Özel Safvet İlköğretim Okulunun öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Atilla Gülsar, İnegöl'de Özel Safvet İlköğretim Okulunun öğrenci ve öğretmenleriyle bir araya geldi.

Okulun eğitim faaliyetleri ve başarılarıyla ilgili Okul Müdürü Bayram Yayla'dan bilgi alan Gülsar, öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek gelecekle ilgili tavsiyelerde bulundu. Okul öğretmenleriyle de bir araya gelen Gülsar, okulun SBS, projeler ve olimpiyatlarda gösterilen başarılı çalışmalardan dolayı öğretmenleri kutladı. Öğretmenlik mesleğinin kutsal olduğu kadar özverili bir çalışma da gerektirdiğini belirten Gülsar, başta öğrenci ve veli olmak üzere toplumun her kesiminin eğitimcilerden beklentilerinin çok büyük olduğunu, çalışmaların da bu bilinç ve sorumluluk çerçevesinde gerçekleştirilmesi gerektiğini söyledi.

İster resmi ister özel olsun Bursa'daki tüm okulların İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olduğunu belirten Gülsar, "Bursa'daki tüm okullar bizim okullarımız. Buralarda okuyan çocuklar bizim çocuklarımız. Hepimiz ortak ve kutsal bir amaç için çalışıyoruz. Çocuklarımıza en iyi ve en kaliteli eğitim ortamını sağlayarak onların en iyi şekilde yetiştirilmesini arzu ediyoruz. Bu nedenle sizlerin başarısı bizlerin başarısıdır" dedi.

Okullarını ziyaretlerinden dolayı Gülsar ile Mehmet Baştürk'e teşekkür eden Okul Müdürü Bayram Yayla, günün anısına Gülsar'a plaket takdim etti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Atilla Gülsar İnegöl SBS Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title