Haberler

Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde 33'ncü Kuruluş Yıldönümü Coşkusu

Bursa'nın Köklü Medya Kuruluşlarından Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde 33'ncü Kuruluş Yıldönümü Coşkusu Yaşanıyor. Gazetenin Yaş Günü As Merkez Özgürlük Meydanı'nda Çok Sayıda Konuğun Katıldığı Kokteyl ve Özdemir Erdoğan'ın Konseriyle Renklendi.

Bursa'nın köklü medya kuruluşlarından Bursa Hakimiyet Gazetesi'nde 33'ncü kuruluş yıldönümü coşkusu yaşanıyor. Gazetenin yaş günü AS Merkez Özgürlük Meydanı'nda çok sayıda konuğun katıldığı kokteyl ve Özdemir Erdoğan'ın konseriyle renklendi.

Bursa Hakimiyet ve Medya S'in tarihini anlatan film gösterimiyle başlayan geceye Bursa Valisi Nihat Canpolat, AK Parti Bursa milletvekilleri Altan Karapaşaoğlu, Hayrettin Çakmak, Ali Kul, Mehmet Tunçak, Mehmet Emin Tutan, CHP Bursa milletvekilleri Onur Öymen, Kemal Demirel, Abdullah Özer, MHP Bursa milletvekilleri Necati Özensoy, İsmet Büyükataman ve Hamza Hamit Homriş, Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, Osmangazi Belediye Başkanı Recep Altepe, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Mudanya Belediye Başkanı Erol Demirhisar, Gemlik Belediye Başkanı Mehmet Turgut, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile eşi Ümran Sönmez, Sönmez Holding Yönetim Kurulu Üyesi Osman Sönmez ve eşi Gökçe Sönmez, BTSO Meclis Başkanı İlhan Parseker, Milli Eğitim ve Savunma eski Bakanı Turhan Tayan, sanayici ve işadamı, dernek, sendika ve oda başkanları ile çok sayıda gazeteci ve davetli katıldı.

Medya S Grubu Başkanı Nuri Kolaylı, 11 Eylül 1974'te Türkiye'nin ilk renkli yerel gazetesi olan Bursa Hakimiyet'in okuyucularıyla buluştuğunu hatırlattı. Bursa Hakimiyet'in 26 Haziran 1987'de Bursa'nın sanayi devi Sönmez Holding bünyesine geçtiğini ve Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez ile birçok ilke imza attıklarını belirten Kolaylı, Türkiye'de yerel basının öncüsü konumuna geldiklerini ifade etti. Kurulduğu günden beri "okul" işlevi gören Bursa hakimiyet'in kendi kadroları içinde 1 Mart 1994'te Radyo S'i, 11 Aralık 1995'te de AS TV'yi izleyenlerle buluşturduğunu anlatan Kolaylı, şöyle konuştu: "Kısa sürede dev bir medya kuruluşu haline gelen Medya S ailesi, tam 13 yıldır tarafsız, güvenilir ve çağı yakalayan, yayın anlayışını ilkelerinden taviz vermeden sürdürüyor. Ailemiz, 2000 yılından itibaren yeniden yapılanma sürecine giderek, bünyesine Bursa Haber Ajansı, Yaşayan Bursa ve İş&Güç dergileri, internet siteleri ve düz ofset tesisleri ile gün geçtikçe büyüyerek Bursa'ya hizmet veriyor."

Sönmez Holding Yönetim Kurulu Başkanı Celal Sönmez de Bursa Hakimiyet'in 33. kuruluş yıldönümü kutlamalarına katılan davetlilere teşekkür etti. Bursa Hakimiyet ile Sönmez Holdin'in 21 yıldır birlikte olduğuna işaret eden Sönmez, "Her geçen gün performansı, kalitesi ve verimliliğiyle güçlenen bir kurum haline gelen Bursa hakimiyet'in ilkeli yayın politikalarını gördükçe hepimiz gurur duyuyoruz. Bursa için varız ve Bursa'nın sesi, kulağı olmaya devam edeceğiz. Yeni yayın dönemlerine birlikte tanık olmak dileğiyle nice 33 yıllır diliyorum" dedi.

Konuşmaların ardından, ünlü sanatçı Özdemir Erdoğan sahne aldı. Konuklar, Erdoğan'ın seslendirdiği şarkılarla Bursa Hakimiyet'in 33. kuruluş yıldönümü coşkusuna ortak oldu.

(İHS)

11.09.2007 14:57 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title