Haberler

Burhaniye'de Müftüler Toplantısı Yapıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesi, müftüler toplantısına ev sahipliği yaptı.

Balıkesir'in Burhaniye ilçesi, müftüler toplantısına ev sahipliği yaptı. İl müftüsü Turgut Açari'nin başkanlığında Öğretmen Evi'nde düzenlenen toplantıya, il müftü yardımcısı Ramazan Topcan ve 20 ilçe müftüsü katıldı.

Burhaniye ilçesi, müftülerin aylık toplantısına ev sahipliği yaptı. Din hizmetleri anlamında birlik beraberlik ve verimliliğin artması için yapılan istişare toplantısında konuşan İl Müftüsü Turgut Açari., tarafsızlık vurgusu yaptı. Haç organizasyonlarında görev alacak her kademedeki personelin eğitimi ve hac kuraları konusu anlatıldı. İl müftüleri toplantılarında gündeme gelen konular ilçe müftülerine iletilirken, ihtiyacı olan kuran kursları ele alındı. Merkezi camilerin birinde haftada bir gün sabah namazı buluşması yapılmasını isteyen Müftü Turgut Açari, hadis dersleri yapılmasını istedi. Seçim ortamına girildiğini anlatan Müftü Açari, tarafsızlığın korunmasını istedi. İl İrşat kurulunun bir takım kararlar aldığını anlatan Açari, bunun için program hazırlandığını söyledi. Burhaniye Müftüsü Oğuz Metin'in ev sahipliğini yaptığı toplantının sonunda, Öğretmen evi lokantasında öğlen yemeği verildi. Yemeğe Kaymakam Osman Yenidoğan da katıldı. Kaymakam Osman Yenidoğan, toplantıya katılan İl Müftüsü Turgut Açari ve ilçe müftülerine teşekkür etti. İl Müftüsü Turgut Açari de, Kaymakam Osman Yenidoğan ve Burhaniye Müftüsü Oğuz Metin ve toplantıya katılan ilçe müftülerine teşekkür etti. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Turgut Açari Balıkesir Burhaniye Müftü Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title