Haberler

Bulanık'ta Anaokulu Öğrencilerine Oyuncak Yardımı

Güncelleme:

Muş'un Bulanık ilçesinde yayın yapan Bulanık Haber Gazetesi, Bedevi Baran İlköğretim Okulu öğrencilerine oyuncak yardımı yaptı.

Muş'un Bulanık ilçesinde yerel yayın yapan Bulanık Haber Gazetesi tarafından Bedevi Baran İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine oyuncak yardımı yapıldı.

Bursa Görsu Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından Bulanık Haber Gazetesi'ne gönderilen oyuncaklar, Şehitlik Mahallesi'ndeki çocuklara ve Rüstemgedik beldesindeki Bedevi Baran İlköğretim Okulu anasınıfı öğrencilerine dağıtıldı. Okul Müdürü Barış Topaloğlu, okullarına oyuncak yardımında bulunan Bulanık Haber Gazetesi yetkililerine teşekkür ederek, öğrencilerin oyuncaklardan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti. Topaloğlu, "Çocuklarımızdaki sevinç ve gözlerindeki mutluluk ifadesinden dolayı bizlerde mutlu oluyoruz" dedi.

Bedevi Baran İlköğretim Okulu anasınıfı öğretmeni Ebru Öztürk ise, öğrencilerine Bursa'dan oyuncak gönderen ve buna öncülük eden Bulanık Haber Gazetesi yetkililerine teşekkür etti.

Bulanık Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Galip Kılınç da, her yıl bu yardımlara vesile olduklarını ve devamını sağlayacaklarını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rüstemgedik Bulanık Muş Yerel Haberler

title