Haberler

Bozok Bekeket Kervanı Aydıncık'ta 2 Bin Kişiye İftar Verdi

Güncelleme:

Yozgat Valiliği ve belediyesinin işbirliğiyle hazırlanan, Bozok Bereket Kervanı Aydıncık ilçesinde, 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Yozgat Valiliği ve belediyesinin işbirliğiyle hazırlanan, "Gönül Sofrasında Sizlerle" sloganıyla yola çıkan "Bozok Bereket Kervanı' Aydıncık ilçesinde, 2 bin kişiye iftar yemeği verdi.

Aydıncık Hükümet Konağı Alanı'nda verilen iftar yemeğine, Vali Abdulkadir Yazıcı, iftar öncesi Vali Yardımcısı Kemal Şahin,İl Jandarma Komutanı Albay Recep Yalçınkaya, Aydıncık Kaymakamı Nesim Işık, Aydıncık Belediye Başkanı Ahmet Koçak, İl Özel İdare Genel Sekreteri Muammer Yanık ile birlikte esnaf ve ilçe halkıyla sohbet ederek iftar yemeğine davet etti.

İl Müftüsü Ahmet Poçanoğlu tarafından yapılan duanın ardından konuşan Vali Yazıcı, ilçe merkezindeki vatandaşların iftar programına yoğun katılımının kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Ramazan ayında davetlerin çok olduğunu anımsatan Vali Yazıcı, "Biz iki yıldır Bozok Bereket Kervanı'mızın kurduğu gönül sofralarında vatandaşlarımızla aynı sofrayı paylaşarak birlikte dua ediyoruz. Daire müdürlerimizle birlikte ilçelerimizde vatandaşlarımızla bir araya gelip Ramazan ayının rahmet ve bereketinden istifade etmek istiyoruz. Aldığımız ve hissettiğimiz bu manevi havayı hiçbir yerde alamayacağımızı düşünüyoruz" dedi.

Geçen yıl il genelinde 50 bin kişiyle birlikte iftar yaptıklarını hatırlatan Yazıcı, bu sayının 65 bine ulaşmasını hedeflediklerini kaydetti.

Teravih vaktine kadar Nida Tüfekçi Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri etkinlikte birbirinden güzel ilahiler seslendirdi.

Programda, 'Çelebi Emmi' tiplemesini yapan tiyatro sanatçısı Burak Öngel de vatandaşlardan yoğun alkış aldı.

Program sonunda, Vali Abdulkadir Yazıcı ve Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'la birlikte birlikte ilahi okudu. - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ahmet Koçak Aydıncık Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title