Haberler

Botaşspor'un Şampiyon Küçüklerinden Vali Atış'a Ziyaret

Mersin'de 29 Mayıs-4 Nisan Tarihleri Arasında Gerçekleştirilen Küçük Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda Şampiyon Olan Botaşspor Takımı, Adana Valisi İlhan Atış'ı Ziyaret Etti.

Mersin'de 29 Mayıs-4 Nisan tarihleri arasında gerçekleştirilen Küçük Bayanlar Türkiye Basketbol Şampiyonası'nda şampiyon olan Botaş spor takımı, Adana Valisi İlhan Atış'ı ziyaret etti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, Botaş spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ve basketbolcular, şampiyonluk sevincini paylaştıkları Vali Atış'la bir süre sohbet ettiler.

Vali Atış, ziyarette yaptığı konuşmada, sporcuları başarılarından dolayı kutladı. Son zamanlarda öğrencilerin kendilerini her alanda sevindirmeye başladığını belirten Atış, "Bu kupadan dolayı çocuklarımıza teşekkür ediyorum. Her alanda devamlı daha ileriye gitmek durumundayız. Bunu da başaracağız" dedi.

Vali Atış, Botaş spor antrenörlüğünden istifa eden Ceyhun Yıldızoğlu'nun, istifasına Adana Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi'nin takıma destek vermediğini gerekçe göstermesinin hatırlatılması üzerine, şunları söyledi:

"Bu kadar başarılı bir insan Valiliğin desteğinin yeterli olmadığını söylüyorsa doğrudur. Valilik olarak çok fazla destek olamadık. Ama istifasını buna bağlamasaydı daha doğru olurdu. Bundan sonraki çalışma hayatında başarılar diliyorum." Gençlik ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi de, Botaş spor'un, kentte basketbolun gelişmesi için güzel bir alt yapı oluşturduğunu belirtti.

Botaş spor Genel Menajeri Abdullah Kutlu ise, okulların spor salonlarının bakımsızlığından yakındı. Kutlu, çeşitli turnuvaların düzenlendiği bu salonların bakımının Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yapılması için Vali Atış'tan yardım istedi.

Vali Atış ve sporcular, ziyaret sonunda Valilik girişinde şampiyonluk kupasıyla fotoğraf çektirdi.

(MT-S) 20.05.2008 13:20 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title