Haberler

Bolu Belediyesi'ne 10 Yeni Araç Hibe Edildi

Bolu'da faaliyet gösteren firmaların Bolu Belediyesi'ne hibe ettikleri 10 yeni araç düzenlenen törenle teslim alındı.

Bolu'da faaliyet gösteren firmaların Bolu Belediyesi'ne hibe ettikleri 10 yeni araç düzenlenen törenle teslim alındı. Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, firmalara desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Meydanı'nda düzenlenen yeni araç tanıtım törenine Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Başkan Yardımcıları İhsan Ağcan, Abdulkadir Key, AK Parti İl Başkanı Ömer Sayın, İl Müftüsü Mehmet Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, hibe araç veren kuruluşların temsilcileri, merkez mahalle muhtarları ve çok sayıda davetli katıldı. Program Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'ın konuşmasıyla başladı.

Belediyenin şehir merkezinde yürüttüğü çalışmalardan bahseden Alaaddin Yılmaz, "Kurulu bir şehirde içme suyunu sıfırdan yapıyoruz. Türkiye'de hiçbir belediye kurulu bir şehirde içme suyu şebekesini sıfırdan çekme cesaretini gösteremez. Bu kadar büyük bir çalışma tek başına bile hiçbir şehirde yapılamazken biz bunun yanında birde yağmur suyu ve kanalizasyon suyunu birbirinden tamamını ayırıyoruz. Ayrıca birde kullanma suyu şebekesi çekerek bir ilke imza atıyoruz. Çünkü böyle bir şebeke Türkiye'de olmadığı gibi Avrupa'da da yok" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, hibe araç alarak katkıda bulunan kuruluşlara teşekkür ederek, "Belediye çalışmalarına vatandaşlarımızın yanı sıra ilimizde faaliyetlerini sürdüren önemli firmalarda çok büyük destekler veriyorlar. Bolu'da istihdam sağlayan, şehrimizin önünü açan firmalarımızın aynı zamanda Bolu Belediyesi'ne de çok büyük katkıları olmuştur. Örneğin Arçelik AŞ, hem Bolu'da çok büyük istihdam sağlıyor, hem de Bolu Belediyesi'ne destek veriyor. Aynı zamanda Arçelik Isıtıcı Cihazlar Ürün Direktörü Adnan Tüfekçi beyefendi de Koç'dan aldığımız bazı araçların uygun fiyatta alınması ile ilgili de çok büyük destekler veriyor. Bu kapsamda iki adet otobüs alındı. İki otobüsü neredeyse bir otobüs fiyatına alınması konusunda bize çok büyük önderlik etmiştir. Kendilerine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Başkan Yılmaz'ın konuşmalarının ardından plaket törenine geçildi. Törende Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz tarafından Arçelik A.Ş adına Adnan Tüfekçi'ye, Kipa A.Ş adına Mehmet Aksuyek'e,

Erpiliç A.Ş adına Ömer Mete'ye, Ak Mercan adına Ramazan Ak Mercan'a, Becikoğlu A.Ş adına Taner Becikoğlu'na, Bolu Dağı A.Ş adına Adnan Daylan'a Beypi A.Ş adına Özgen Koca'ya ve Taymek Unlu Mamuller adına Erkan Sak'a katkılarından dolayı teşekkür edilerek plaketleri takdim edildi.

Plaket töreninin ardından İl Müftüsü Mehmet Şahin tarafından yeni araçların kazasız belasız hizmet vermesi için dua yapıldı. Duanın ardından Başkan Yılmaz ve katılımcılar tarafından hibe araçların kurdelesi kesilerek hayırlı uğurlu olsun dileklerinde bulunuldu.

Programda son olarak açılışı yapılan yeni araçlarla konvoy halinde şehir turu atıldı. Tura katılan basın mensuplarına ise Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Ağcan tarafından belediyenin çalışmaları ve araçların teknik özellikleri ile ilgili bilgiler verildi. - BOLU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Alaaddin Yılmaz Türkiye Bolu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title