Haberler

Bodrum Kaymakamı Gödekmerdan'dan Onur Çevik'e Başarı Belgesi

Bodrum Kaymakamlığı tarafından Bodrum Belediyesi çalışmaları ödüllendirildi.

Bodrum Kaymakamlığı tarafından Bodrum Belediyesi çalışmaları ödüllendirildi.

Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik, Kaymakamlık Makamına çağırılarak Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından 'Başarı Belgesi' ile ödüllendirildi.

Bodrum Kaymakamı tarafından Başarı Belgesi'ne layık bulunan Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatörü Onur Çevik'i Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon makamında kabul ederek tebrik etti. Başkan Mehmet Kocadon kendisi dahil belediyede bulunan herkesin Bodrum Halkının refahı için çalıştığının altını çizerek yaptığı konuşmasında, "Hepimiz Bodrum Halkının mutluluğu için çalışıyoruz. Teknik Koordinatörüm Onur Çevik'i yürekten kutluyorum. Bodrum Belediyesi'ni ve beni gururlandırdı. Bu vesileyle Bodrum'a bu denli samimiyetle yaklaşan Bodrum Kaymakamımız Sayın Dr. Mehmet Gödekmerdan'a da teşekkürlerimi sunuyorum" ifadelerini kullandı.

Bodrum Kaymakamı Dr. Mehmet Gödekmerdan tarafından Bodrum Belediyesi Teknik Koordinatör-İnşaat Mühendisi Onur Çevik'e verilen Başarı Belgesi metninde şu ifadeler yer alıyor; "Bodrum İlçesinde göreve başladığım 19.09.2011 tarihinden beri Bodrum Belediyesi ve bağlı birimlerinde işlerin yürütülmesi sırasında göstermiş olduğunuz özverili çalışmalar nedeniyle vatandaş memnuniyetinin tam ve eksiksiz sağlandığı, birimdeki işlerin tam ve zamanında yapılarak aksaklığa meydan verilmediği tarafımdan memnuniyetle gözlenmiş olduğundan 657 Sayılı Kanunun 122. Maddesine göre başarı belgesi ile ödüllendirilmeniz uygun bulunmuştur. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim" - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Onur Çevik Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title