Haberler

Bodrum Belediyesinde Memuriyete Geçiş Yemin Töreni Yapıldı

Güncelleme:

Bodrum Belediyesinde sözleşmeli memur olarak görev yapan 13 personel, memuriyete geçiş yemin töreni ile kadrolu asil memur oldu.

Bodrum Belediyesi'nde sözleşmeli memur olarak görev yapan 13 personel, memuriyete geçiş yemin töreni ile kadrolu asil memur oldu.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'un katıldığı yemin töreninde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın söylenmesinin ardından 5393 sayılı Belediye Kanununun 49. maddesi gereğince sözleşmeli memur olarak görev yapan Bodrum Belediyesi personeli Ecehan Dilek Güralp, Onur Çevik, Okyay Pay, Tayfur Başaran, Halil Kahraman, Naciye Berrak Anter Ballı; Bodrum Belediyeler Birliği personeli Hakkı Can Güner, Ayşe Anıl Günay Çetinkaya, Ergun Yıldızhan, Ulaş Dalgıç, Süleyman Parlak ile Bodrum Turizm Alt Yapı Hizmet Birliği personeli Nilay Karamustafaoğlu, Hakan Yüzgeç memuriyete geçiş yemin töreni ile kadrolu asil memur oldular.

Yemin töreninde asil memur kadrosuna geçen personeli kutlayan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ; "Bundan sonra kadrolu asil memur olarak devam edeceğiniz iş hayatınızda başarılar dilerim. Yemin töreni ile geçiş yaptığınız asil memurluğunuz hayırlı olsun" dedi.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ile yeni sözleşmelerine imza atan 13 personel yemin töreninden sonra birlikte pasta kesip yeni statülerinin tatlı ve başarı içinde geçmesini dilediler. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Kocadon Halil Kahraman Onur Çevik Bodrum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title