Haberler

Bir Günlüğüne Kırklareli Emniyet Müdürü Oldu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92.Yıldönümü dolayısıyla Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü makamına bu yıl Batuhan Manay isimli öğrenci geçti.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 92. Yıldönümü dolayısıyla Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü makamına bu yıl Batuhan Manay isimli öğrenci geçti.

Karahıdır İlköğretim Okulu Müdürü Enver Erdem, Öğretmen Korhan Altınyüzük, öğrenciler Saadet Vardar ve Batuhan Manay İl Emniyet Müdürlüğü makamına gelerek Müdür Behzat Cambazoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Bir günlüğüne emniyet müdürü olan Batuhan Manay, telsizden anons yaparak; "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm çocuklarımızın bayramını kutluyorum" dedi.

Daha sonra emniyet mensuplarına bazı isteklerde bulunan Batuhan Manay; "Stadyumda yapılacak törenler için ekiplerimiz tedbir aldılar mı? Trafik ekiplerimiz motosiklet sürücüleri üzerinde ehliyet ve kask uygulaması yapsınlar. Bayram dolayısıyla halkın yoğun olduğu yerlerde asayiş tedbirlerimizi arttıralım. Hırsızlık, olaylarına karşı ekiplerimiz duyarlı olsunlar" dedi.

Batuhan Manay ayrıca; ekiplerin görevlerini yaparken özellikle çocuk, kadın ve yaşlılara şefkat ve sevgi göstermelerini istedi.

Müdür Canbazoğlu miniklerin bayramını kutlayarak kendilerine hediyeler takdim etti.

(CS-

23.04.2012 12: 59: 49

TSI

NNNN - KIRKLARELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kırklareli Karahıdır 23 Nisan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title