Haberler

Bingöl'de Polis Esnaf Kaynaşması

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, Polis Evi'nde esnafla buluştu.

Garnizon Komutanı Tuğgeneral Murat Aygün, İl Emniyet Müdürü Ercan Taştekin, emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleri, Polis Evi'nde esnafla buluştu.

Burada konuşan Tuğgeneral Aygün, 20 yıl önce Bingöl'de görev yaptığını hatırlatarak, yıllar sonra Bingöllüler ile olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi.

Bu organizasyonun, esnaflar ile kentte yeni atanan memurlar arasında tanışmaya ve kaynaşmaya vesilesi olduğunu ifade eden Aygün, "Sizlerle beraber olmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu tür organizasyonların devam etmesini diliyorum. Bu hem esnaf hem de dışarıdan gelen memurlar için çok güzel bir faaliyet. Emniyet müdürümüze teşekkür ediyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Taştekin ise hiçbir ayrım yapmadan, Bingöl halkının güven içinde yaşayabileceği huzur ve asayiş ortamını sağlamayı amaçladıklarını belirtti.

Taştekin, "İldeki bütün çocuklar çocuklarımız, gençler ise kardeşlerimiz. Bingöl'de herkes herşeyin en iyisine layık. Bugün gelişmiş ülkelerin çoğunda emniyet teşkilatları toplum destekli polisliğe büyük önem veriyor. Suç oluştuktan sonra harekete geçen değil, vatandaşların canına ve malına zarar gelmeden önce çalışmalar yapmayı istiyoruz. Vatandaşla ilişkilerini sevgi ve saygı çerçevesinde güçlendirmeyi, suça olanak sağlayan fiziki unsurları ortadan kaldırmayı amaçlıyoruz" dedi. - Bingöl

Kaynak: AA / Yerel

Ercan Taştekin Murat Aygün Bingöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title