Haberler

Bilim Ödülleri Sahiplerini Buldu

Güncelleme:

Kırıkkale İl Özel İdaresi tarafından yıl sonu resim sergisi ve ödül töreni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Kırıkkale İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi tarafından yıl sonu resim sergisi ve ödül töreni Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Düzenlenen törende Eğitim dalında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere çeşitli hediyeler ve altın verildi. Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, Vali Güner'in eşi Berrin Güner, Vali yardımcısı Yusuf Ziya Karacaev, Belediye Başkan yardımcısı Ali Danış, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Yandırmaz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Atanur Aydın, Milli Eğitim Müdür yardımcısı İsmail Koşan, İl Özel İdaresi Bilim Sanat Merkezi Müdürü Bekir Demirdöğen, Okul Müdürleri ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Kırıkkale Valisi Hakan Yusuf Güner, "İşte bugün düzlenen ödül töreninin temel esprisi çocuklarımızın bireysel veya küme halinde çalışarak ortaya koydukları başarılarını ödüllendirmek, onların sevinçlerini paylaşmaktır. İl Özel İdaresi Bilim ve Sanat Merkezi öğrenciler arasında Türkçe Çocukların Büyük Adımları, Ders Masalları, Yazma Yarışması, Vatan Şiirleri Yarışması Kelime Hazinesi Kutusu Yarışması ve Bilsem Kitap Kurdu Yarışması olmak üzere 5 alanda yarışma düzenlenmiştir. Bu yarışmalara okul ve öğrencilerin ilgisi son derece yüksek olması bizleri sevindiren bir durumdur" dedi.

İlimizde eğitim kalitesinin artırılması ve başarıların daha yüksek seviyelere çıkarılması için çok yoğun çalışmalar yürütülmektedir diyen Vali Hakan Yusuf Güner, "Okul müdürlerimizle toplantılar yapılarak İl genelinde okul ve öğrenci başarılarının artırılmasına yönelik alınan tedbirler ve çalışmalar değerlendirilmiştir. İlimizde başarıyı artırmak amacıyla okul idaresi, öğretmen, öğrenci ve veli işbirliği esasına dayanan 'Sınav Koçluğu Projesi' tarafımdan yakından takip edilmektedir. İlk defa 2009 yılında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ders-hanelere gitmeye imkân bulamayan çocuklarımızın yetiştirilmelerine yönelik yetiştirme kursları 2010/ 2011 öğretim yılında da devam etmektedirö dedi.

İnsana hizmet etmenin çok zor bir görev olduğunu belirten Bilim Sanat Merkezi Müdürü Bekir Demirdöğen, "İnsana yapılan hizmetten çok iyi sonuçlarda alınabilir aynı zamanda çok kötü sonuçlarda alınabilir. İnsana yapılan hizmet teknoloji ile birlikte daha da kolaylaşmıştır. İstediğiniz bilgiye hemen ulaşmak mümkün olduğundan dolayı insana yapılan hizmette başarılı olmak daha kolaydır. Bizler insan eğitimi için çalışmalar yapıyoruz ve bu çalışmalar sonucunda güzel sonuçlar elde ettik. Yaptığımız proje ve yarışmalarda çocuklarımızın kendilerini daha fazla geliştirmeleri yönünde. Bu çalışmalar sayesinde çocuklarımız kendilerini geliştirmeyi başarıyorlar. Bu konuda okul müdürlerimizin de bize daha fazla yardımcı olmaları gerekiyor. Bizim faaliyetlerimizde bize öncülük ederlerse yapılan çalışmaların daha başarılı olacağız" şeklinde konuştu. .

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

OKULLAR NE ZAMAN KAPANACAK? (SAYAÇ)? 3 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? HIDIRELLEZ NE ZAMAN 2024? Hıdırellez bayramı bu yıl hangi tarihte, ayın kaçında kutlanacak? Ankara metro çalışıyor mu? 3 Mayıs Cuma Ankara metrolar açık mı, hangi metrolar açık? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 3 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Starbucks zam geldi mi? Starbucks fiyatları ne kadar oldu? Akaryakıta zam mı geldi 3 Mayıs 2024? Elazığ'da deprem mi oldu SON DAKİKA? 3 Mayıs CUMA (Sivrice) Elazığ depremi şiddeti, merkezi ne? #128558 Fenerbahçe hangi gün kuruldu? FB 3 Mayıs'ta mı kuruldu? 3 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 3 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! Makas ne zaman icad edilmiştir? Makas kaç yılında icad edildi? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 3 Mayıs 2024 Cuma! 3 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 3 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 3 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 3 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 3 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title