Haberler

Bilecik'te Mantar Entegre Tesisi Kuruldu

Güncelleme:

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, mantar entegre tesisi kuruldu. Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle birlikte mantar hasadı yapıldı. Vali Aygöl, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Ekonomik Yatırımlar kapsamında desteklenen mantar entegre tesisinde incelemelerde bulundu.

Bilecik'in Osmaneli ilçesinde, mantar entegre tesisi kuruldu.

Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Osmaneli Kaymakamı Yüksel Ünal, Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, Tarım ve Orman İl Müdürü Necmettin Yoldaş ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğrencileriyle birlikte mantar hasadı yapıldı. Vali Aygöl, Bilecik İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Ekonomik Yatırımlar kapsamında desteklenen mantar entegre tesisinde incelemelerde bulundu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Münür Şahin Şefik Aygöl Yüksel Ünal Osmaneli Bilecik Tarım Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title