Haberler

AK Parti ve MHP Bilecik İl Teşkilatları Şehitler İçin Mevlid-i Şerif Okuttu

Güncelleme:

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi'nde bulunan Tarihi Orhan Gazi Camii'nde 'Cumhur İttifakı' şehitler için Mevlid-i Şerif okutuldu. AK Parti ve MHP Bilecik İl Başkanları, Mevlid-i Şerif sonrası cemaate pilav ikramında bulunarak, tüm şehitlerin ruhuna dualar etti. İl Başkanları, Pençe-Kilit Harekatı'nda şehit olan askerlerin ailelerine baş sağlığı diledi.

Bilecik'te AK Parti ve MHP Bilecik İl Teşkilatları şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu.

Bilecik Şeyh Edebali Türbesi yerleşkesi içinde bulunan Tarihi Orhan Gazi Camii'nde cuma namazına öncesi 'Cumhur İttifakı' şehitler için Mevlid-i Şerif okuttu. AK Parti Bilecik İl Başkanı Serkan Yıldırım ve MHP Bilecik İl Yönetim Kurulu üyelerinin katıldığı Mevlid-i Şerif sonrası cami çıkışı cemaate pilav ikramında bulunularak, tüm şehitlerin ruhuna ithafen dualar edildi.

İl Başkanı Yıldırım, Bilecik'te 'Cumhur İttifakı' olarak güzel bir birlik beraberlik içinde olduklarını söyleyerek, Pençe-Kilit Hareket bölgesinde şehit olan askerlerin baş sağlığı ailelere sabır dilediler.

Öte yandan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz ve MHP Merkez İlçe Başkanı Önder Çakır da eşlik etti. MHP Bilecik İl Başkanı Talha Özkan'ın Ankara'da olması sebebiyle etkinliğe katılamadı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şeyh Edebali Orhan Gazi AK Parti Bilecik MHP Yerel Politika Haberler

title