Haberler

Bilecik Belediyespor: 65 - Muğla Ormanspor: 89

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Muğla Ormanspor'a 65 89 yenildi.

Türkiye Basketbol 3. Ligi'nde mücadele eden Bilecik Belediyespor sahasında Muğla Ormanspor'a 65-89 yenildi.

Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk periyota 21-16 önde giren Muğla Ormanspor, ikinci periyotta hücumda etkili rakip takım 38-30 sayıyla 8 sayı farkla önde tamamlandı.

Üçüncü periyotun başlarında oyunda dengeyi kurmaya çalışan ve farkı üçe kadar indiren Bilecik Belediyespor, son dakikalarda hücumda etkili olamayınca Muğla Ormanspor, 3 sayılık atışlarında isabet bulmasıyla 9 farklı son çeyreğe 57-48 önde girdi. Son çeyrekte maçın son dakikalarında Bilecik Belediyespor, oyun kurmada ve hücumda etkisiz olmasıyla karşılaşmadan 24 sayı farkla 89-65 sahadan mağlup ayrıldı.

Karşılaşmayı, Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürü Lütfi Doyuk, Basketbol İl Temsilcisi Aziz Torun ile sporseverler izledi.

-Maçın ardından

Bilecik Belediyespor Yardımcı Antrenörü İsmail Aynur, maçın ardından yaptığı açıklamada, 3 haftadır rakip takımlara karşı galip gelemediklerini, kendi seyircisi önünde kazanmak istediklerini ancak kazanamadıklarını belirterek, "Toparlanma sürecindeyiz, iyi basketbol oynamaya başladık. Bu oyunumuzu ileride skora yansıtacağız. Hakemlerden biraz dertliyiz, daha iyi bir maç olabilirdi. Muğla Ormanspor'u tebrik ediyorum" dedi.

Muğla Ormanspor Antrenörü Hamdi Gürgen de rakip takımı tebrik ederek, "Biz daha iyi oynadık ve hataları daha iyi değerlendirdik. Bundan sonraki maçlara bakacağız. Takımı daha iyi yerlere götürmeye çalışacağız. Çalışıyoruz, oyuncularımız iyi çalışıyorlar. Her iki takımı da tebrik ederim" ifadesinde bulundu. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Bilecik Türkiye Muğla Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title