Haberler

Bilecik Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında su kayıplarının azaltılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı

Güncelleme:

Bilecik Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında içme suyu temininde ve dağıtım sistemlerinde su kayıplarının azaltılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında suyun önemi, suyun kullanım alanlarında etkin verimliliği sağlama ve su kayıplarının azaltılması hedefleniyor.

Bilecik Belediyesi ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında içme suyu temininde ve dağıtım sistemlerinde su kayıplarının azaltılmasına yönelik iş birliği protokolü imzalandı.

'Su Verimliliği Seferberliği' kapsamında gerçekleştirilen protokol törenine, Bilecik Belediyesi'ni temsilen Belediye Başkan Yardımcısı Gürkan Akyurt ve ilgili birim çalışanları katıldı.

"Suda Sıfır Kayıp" sloganıyla gerçekleştirilen protokol kapsamında suyun önemi, suyun kullanım alanlarında etkin verimliliği sağlama ve su kayıplarının azaltılması hedeflendi.

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Müdürü Şafak Başa'nın katıldığı protokol töreninde, birçok büyükşehir, il ve ilçe belediyeleri arasında karşılıklı çalışmalar yapılması yönünde kararlar alındı.

Kaynak: ANKA / Yerel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Bilecik Belediyesi İstanbul Yerel Ekonomi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title