Haberler

Beydağ'da CHP Coşkusu

İzmir Beydağ’ın CHP’li Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk’ün seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.

İzmir Beydağ'ın CHP'li Belediye Başkan Adayı ve Belediye Başkanı Süleyman Vasfi Şentürk'ün seçim bürosu açılışı miting havasında gerçekleşti.

Beydağ Yusuf Doğan Caddesindeki seçim bürosu açılışına CHP İl Başkanı Ali Engin, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu, CHP Ödemiş İlçe Başkanı Hikmet Güriş, CHP Beydağ İlçe Başkanı Ahmet Erülker, CHP Belediye Başkan Adayı Vasfi Şentürk ve çok sayıda Beydağlı katıldı.

Yusuf Doğan Caddesi adeta miting alanına döndü. Ödemiş Efe Halkoyunları Grubu'nun gösterisi ardından yurttaşlara seslenen CHP Beydağ Belediye Başkan Adayı Vasfi Şentürk, Bütünşehir Yasasıyla 21 köyün eklenmesiyle 4 mahalle ile birlikte toplam 25 mahallenin ilçe sorumluluk alanına ve Büyükşehir sınırlarına dahil olduğunu belirterek, 'Yerel seçimler, genel seçimlerin ön provasıdır. Bu seçim, Vasfi Şentürk seçimi değil, Türkiye'nin seçimidir. Sosyal medyada ve yerel basında ipliği sokağa dökülen AKP'nin hizmet veremeyeceği açığa çıkmıştır. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Aziz Kocaoğlu ile birlikte oybirliğiyle CHP demek için sandığa gideceğiz, yolumuz açık olsun' dedi.

CHP İzmir İl Başkanı Ali Engin, Beydağlıların ilk kez Büyükşehir seçimleri için oy kullanacaklarına dikkat çekerek, 'Sizleri, gençlerimizin, kadınlarımızın, çiftçimizin, hayvancımızın hayallerine engel koyan, onların yaşamından çalan AKP iktidarına karşı, sandıkta Türkiye'nin birleştirici gücü Cumhuriyet Halk Partisi için oybirliğine davet ediyorum. Dürüst, çalışkan Belediye Başkanımız Vasfi Şentürk'ün şahsında Beydağ'ın ve İzmir'in yolu açık olsun' diye konuştu. Ali Engin, AKP Büyükşehir Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın 'Çok Kolay' sloganına göndermede bulunarak, şöyle devam etti: 'Evet çok kolay' Başbakanın oğlu olduğunda her şey çok kolay. Ülkenin dış borcunu artırmak çok kolay. Tarım kesiminin fakirleşmesi çok kolay. Hırsızlık çok kolay. Bu sandık bir kez önünüze konuyor, değiştirmek sizin elinizde.?

CHP İzmir Milletvekili Mustafa Moroğlu ise, CHP'nin herkes için var olduğuna vurgu yaparak, şunları söyledi: 'Topraklarını satmak için değil, üzerinde özgürce yaşayarak ancak gömülmek isteyenlerin, dürüst onurlu bir gelecek için seçimlerde CHP'ye oy verelim. 2011 seçimlerinde CHP olarak anlatıp halkımızı ikna edemediğimiz gerçekleri, şimdi üst üste ses kayıtlarıyla net görüyoruz. Artık takke düştü kel göründü. Siyasetin amacı insanların gündelik hayatlarını kolaylaştırmak ve çözmek olacaksa, bunu sağlayacaklara şans vermeliyiz. AKP'li belediye başkanı ve belediye meclisi üyelerine de, bu hırsızlığa ortak olmayın demek isterim. Hemen adaylıktan çekilin ve çocuklarınıza onurlu bir gelecek bırakın.?

CHP Beydağ Seçim Merkezi açılışı ardından, Engin, Moroğlu ve Şentürk, Beydağ esnafına ziyaretlerde bulundu ve pazar turu atarak yurttaşlara merhaba dedi; 83 yaşındaki Emine Nine'ye altı ok rozeti verdikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title