Haberler

Beyaz Büro Hasta ve Yaşlıları Ziyaret Etti

Edremit Belediyesi Beyaz Büro Görevlileri, İlçede Bulunan Hastaneleri ve Huzurevini Ziyaret Ederek, Hasta ve Yaşlıların Bayramlarını Kutlayıp Gönüllerini Aldı.

Edremit Belediyesi Beyaz Büro görevlileri, ilçede bulunan hastaneleri ve huzurevini ziyaret ederek, hasta ve yaşlıların bayramlarını kutlayıp gönüllerini aldı.

İlk olarak Kazdağı Devlet Hastanesi'nde yatan hastaları ziyaret eden görevliler, daha sonra Edremit Devlet Hastanesi'ne geçerek, orada yatan hasta ve yakınlarının sıkıntılarını dinledi. Bayram öncesi kendilerini unutmayarak ziyaret eden Beyaz Büro görevlilerine teşekkür eden hasta yakınları, Başkan Yunus Bozbey'i böyle bir uygulama başlattığı için takdir ettiklerini söylediler.

Beyaz Büro görevlileri, hastane ziyaretlerinin ardından Kızılay Yaşlılar Evi'ni de ziyaret ederek, burada kalan yaşlıların tek tek ellerini öperek bayramlarını tebrik etti. Belediye tarafından hazırlatılan hediye paketleri yaşlıların yüzünü güldürdü.

Belediye tarafından yaklaşık 6 ay önce kurulan ve faaliyete geçirilen Beyaz Büro'nun 'Beyaz Karanfil' moral ziyaretlerinin sürdürüleceği bildirildi.

(BT-MŞ)

19.12.2007 17:36 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title