Haberler

Besob'dan Kaymakam İnci'ye Ziyaret

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ve İnegöl'deki Esnaf Odalarının Başkanları ile birlikte Kaymakam Aziz İnci'yi makamında ziyaret etti.

Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) Başkanı Arif Tak, yönetim kurulu üyeleri ve İnegöl'deki Esnaf Odalarının Başkanları ile birlikte Kaymakam Aziz İnci'yi makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan BESOB Başkanı Arif Tak, "Odalarımızın başkanları ve BESOB yönetimi burada. Arkadaşlarımızın aracılığı ile sizlerden çok memnuniyet ifade eden sözler alıyoruz. Teşekkür etmeye geldik. Esnaf ve sanatkara sahip çıkan, kazançlı olur diye düşünüyorum. Manevi olarak kazançlı olur. Kimseye yük olmadan kendi geçimini sağlayan, vergi üreten, istihdam sağlayan bir kesim. Bu kesime kim yakınlık gösterir, elinden tutarsa, biz minnettarlık duyarız. İnegöl'e ne zaman gelsek, sizden güzel sözler duyuyoruz. Teşekkür ediyoruz. 85 bin civarında üyeye sahip bir kuruluşuz. Sessiz sakin bir kesim. Elimizden tutanlara her zaman minnettar olduk" dedi.

ESNAF VE SANATKARLARIMIZ BÜYÜK BİR AİLEDİR

BESOB Başkanı Arif Tak'a, yönetim kurulu üyelerine ve İnegöl'deki Esnaf Odalarının Başkanlarına, ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Kaymakam Aziz İnci, "Bursa'da esnaf ve sanatkarlarımızın ülkemizin gelişimi ve kalkınması için odalarımızın mensubu olan esnaflarımızın hak ve menfaatlerini korumak, devamlılıklarını sağlamak adına yaptığınız çalışmaları ilgiyle, takdirle izlemekteyim. Sadece kendi işini yapma adına değil, ülkemizin gelişimi ve kalkınması için devletin ve toplumun diğer kurumlarıyla birlikte yaptığınız çalışmalar ve destekleri de takdirle izliyoruz. Eğitimden, sosyal hizmetlere kadar verdiğiniz hizmetleri çok iyi biliyoruz. Esnaf ve sanatkarlar Atatürk'ün övgüsüne mazhar olmuş bir kitledir. Türkiye'nin en büyük sivil toplum kuruluşudur. İlçemizde de esnaf ve sanatkarlar odalarımız bir büyük ailedir" diye konuştu.

"KRİZ DÖNEMLERİNDE BİLE VERGİSİNİ AKSATMADAN VERMİŞTİR"

Türkiye'nin en büyük fuarlarından biri olan MODEF'in devam ettiğini belirten Kaymakam İnci, "İnegöl olarak Türkiye'nin en önemli sanayi ve ticaret merkezlerinden biriyiz. Esnaf ve sanatkarımız da aynı şekilde toplumun temel direğidir. Her vesile ile dile getiriyorum. Devletin Sosyal Yardımlaşma gibi destek kurumları var. Sosyal Yardımlaşma 1986'da kurulmuştur. Bundan çok önce Anadolu'da esnaf ve sanatkarlar fakirin fukaranın yanında olmuşlardır.

Biz de böyle önemli bir kuruluşun her daim yanındayız. Türkiye'de ekonomik krizlerin çok yoğun şekilde yaşandığı dönemde dahi vergisini vermiş, hizmetlerden, insani görevlerden geri kalmamıştır. Ben de bir esnaf çocuğuyum. Bu memleket için esnaf ve sanatkarın ne ifade ettiğini çok iyi biliyorum. Cenabı Allah yardımcınız olsun" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bursa Esnaf Ve Sanatkarlar Odaları Birliği Aziz İnci Türkiye İnegöl Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title