Haberler

Besni Kaymakamı Yılmaz, Köy Gezilerine Başladı

Güncelleme:

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, kurum amirleriyle birlikte köy gezilerine başladı.

Besni İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, kurum amirleriyle birlikte köy gezilerine başladı.

Besni'ye bağlı köylerde dilek ve ihtiyaçları yerli yerinde görmek, yerleşim yerindeki camileri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını, tarımsal çalışmaları, geçim kaynaklarını, gerek İl ve İlçe Özel İdaresi, Köylere Hizmet Götürme Birliği, diğer kamu kurum ve kuruluşlarınca yapılan ve yapılmakta olan yatırımları ve çalışmaları, fakir ve yardıma muhtaç vatandaşların tespiti ile yerleşim bölgesindeki diğer problemleri araştırıp çözmek, sorunları yerinde tespit etmek ve ilgili mercilere iletilmek amacıyla Besni'de belde ve köylerine gezi düzenlendi. Besni ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz başkanlığında gerçekleşen köy gezilerine, kurum amirleri ve İl Genel Meclis Üyeleri katıldı.

Köy gezilerinde Oyratlı, Camuşçu, Hasanlı ve Yoldüzü Köyleri ile Çakırhüyük beldesine gidilerek incelemelerde bulunuldu. Besni ilçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, yapılan program çerçevesinde köy gezilerine devam edeceklerini belirtti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title