Haberler

Beşir Derneği'nden 34 Bin 363 Ünite Kan Bağışı

MALATYA (İHA) – Malatya’da Kızılay’ın kan kampanyasına destek veren Beşir Derneği yöneticilerine teşekkür plaketi verildi.

MALATYA (İHA) – Malatya'da Kızılay'ın kan kampanyasına destek veren Beşir Derneği yöneticilerine teşekkür plaketi verildi.

Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürlüğü tarafından, konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi, "Türk Kızılay'ı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar Beşir Derneği Genel Başkanı Cevdet Şanlı'ya madalya ve berat takdim etti.

Kampanyaların Malatya sorumlusu Beşir Derneği Malatya Başkanı Abbas Altunışık' a da, Malatya Kızılay Kan Bağışı Merkezi Müdürü Dr. Osman Özgül tarafından teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi. Ulusal ve uluslararası sosyal yardımlaşma alanında kamu yararına çalışan ve bu doğrultuda faaliyet yürüten Beşir Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ve Türk Kızılay'ı, kan bağışında örnek bir işbirliğine imza attı. Beşir Derneği üyeleri ve gönüllüleri tüm Türkiye'de 2013 yılında düzenlediği kampanyalarla 34 bin 363 ünite kan bağışladı." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cevdet Şanlı Kızılay Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title