Haberler

Beşir Derneği Antalya Şubesi Açıldı

Beşir Derneği’nin Antalya Şubesi törenle hizmete girdi.

Beşir Derneği'nin Antalya Şubesi törenle hizmete girdi.

Beşir Derneği Antalya 'Paylaşma Noktası' açılış törenine Dernek Genel Başkanı Cevdet Şanlı, Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mesut Kocagöz, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Antalya Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Çalışkan, Beşir Derneği Antalya Temsilcisi Tevfik Doğan, TÜMSİAD İl Başkanı Hüseyin Demirezen, Sivil Düşünce Platformu Başkanı Hidayet Gültekin ve vatandaşlar katıldı.

"Paylaştıkça sıkıntılar azalır"

Açılışta Beşir Derneği Antalya Temsilcisi Tevfik Doğan, "Paylaşmak o kadar güzel bir eylemdir ki paylaşılınca her şey güzelleşir. Sahip olduğunuz bir yiyecek de olsa bir duygu da düşünce de olsa paylaşılmalıdır. Mutluluk paylaşınca artar, acılar azalır. Bir ihtiyaç sahibi, bir yetimle paylaştık mı o sırtımızdaki yük gibi olan duygular hafifler, karşımızdakine mutlu etmiş oluruz. Sözlerimiz davranışlarımızı, davranışlarımız fikirlerimizi, fikirlerimiz hayatımızı etkiler. Olumlu düşünmenin yolu olumlu konuşmakla başlar" diye konuştu.

İhtiyaç sahiplerine ücretsiz alışveriş

Paylaşım Noktalarında gıdadan elbiseye, temizlik ürünlerinden mutfak ihtiyaçlarına kadar geniş bir alanda yardım yapılıyor. Derneğe yapılan başvurular neticesinde, gerekli inceleme yapıldıktan sonra belirlenen ailelere aylık kartlar verilip Paylaşım Noktalarından ihtiyaçları oranınca ücretsiz alışveriş yapabilmeleri imkanı sağlanıyor. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdullah Suphi Cevdet Şanlı Antalya Kepez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title