Haberler

Belediyeden Şiremirçavuş'un Su Sorununu Çözdü

yapılan su deposu ve şebekesi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Bartın Belediyesi tarafından Bartin merkeze bağlı Şiremirçavuş Mahallesi'nde su sorununun çözümü için

yapılan su deposu ve şebekesi dualar eşliğinde hizmete açıldı.

Açılış törenine, Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin, MHP Bartın İl Başkanı Ercüment Özçelik, MHP Merkez İlçe Başkanı Avni Kabasakal, ve çok sayıda vatandaş hazır bulundu.

Bartin Belediye Başkanı Cemal Akın, Şiremirçavuş köyünün mahalle olduktan sonra hizmetlere başladıklarını belirtti. Başkan Akın, "İlk önce yollarımızı sathi kaplama yaptık. Yol çalışmalarına devam edeceğiz. Burada

su ile ilgili sıkıntı vardı. Vatandaşlarımız 'Sular kesildi, kuyumuza su basın, cami susuz kaldı' şeklinde bize sıkıntılarını bildiriyorlardı. Bu sıkıntıları gidermekle ilgili de burada depomuzu yaptık. 2 bin 500 metre hat döşedik. Burada 2 tane motopomp var. Bu motopomlarla su basıyoruz. Bartın merkezde, su olduğu müddetçe buraya da tahlilli sular gelecek.Depo yaılmadan önce buradaki sularımız tahlilsizdi. Sularımızda mikrobiyolojik bakteriyel hiç bir şekilde sıkıntı yok. En bulanık zamanında bile sıkıntı yok çünkü halk sağlığı labaratuvarında tahlilleri yapılıyor. Sular kent genelinde kesilmedikçe burada da kesilmeyecek. Şiremirçavuş yeni aldığımız bir mahallemizdir. Parkları da, yolları da yapacağız. Özellikle yolla ilgili bu sene hiç bir sıkıntı kalmasın istiyoruz. 250 bin lira'ya bedel olan bu çalışma, vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun"dedi.

Okunan duların ardından Belediye Başkanı Cemal Akın ve mahalle muhtarları tarafından kesilen kurdele ile hizmete açılan su deposu önünde vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunuldu.

(DK-

(...)

13.04.2012 18: 24: 13

TSI

NNNN - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Avni Kabasakal Cemal Akın Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title