Haberler

Belediyeden Belediyeye Araç ve Fidan Yardımı

Adana'nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, Adıyaman'ın Çakırhöyük Belediyesi'ne Araç ve Fidan Yardımı Yaptı.

Adana’nın Yüreğir İlçe Belediye Başkanı Ömer Topçu, Adıyaman'ın Çakırhöyük Belediyesi'ne araç ve fidan yardımı yaptı.

Yüreğir Belediyesi, Adıyaman'ın Besni ilçesine bağlı Çakırhöyük Belediyesi'nin ihtiyacı olan temizlik aracını karşılayarak, 200 adet de fidan hediye etti. Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu, temizlik aracının anahtarını Çakırhöyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir'e teslim etti.

Çakırhöyük Belediye Başkanı Hasan Özdemir, yaptığı açıklamada, hediye edilen araç sayesinde beldedeki çöp sorununun bir nebze olsa giderileceğini kaydetti. Özdemir, "Beldemizin kalkınması ve en iyi hizmetin verilmesi için ne yapılması gerekiyorsa yapmaya hazırım. Elimizde bulunan imkanlar doğrultusunda hizmette sınır tanımadan belde halkına hizmet etmeye çalışıyoruz" dedi.

Temizlik aracı konusunda daha önce Yüreğir Belediyesi'nden destek istediklerini ifade eden Özdemir, "Beldemizden göç eden ve şu anda Yüreğir Belediye Meclis üyesi Hacı Ali Doğan, Yüreğir Belediye Başkanı Ömer Topçu ile görüşmemizi sağlamış ve bu konuda bize büyük bir destekte bulunmuştur. Ömer Topçu ile yapmış olduğumuz görüşmeler esnasında çöp kamyonu talebimizin karşılayacağını belirtmiştir. Bununla birlikte Ömer Topçu göreve geldiğinde Yüreğir Belediyesi bünyesinde çöp kamyonu bulunmadığını belirterek bizleri çok iyi anladığını belirtmişti. Topçu, becerisi ile dürüst ve ilkeli çalışması sonucu Yüreğir Belediyesi'ne yeni çöp kamyonu almış ve hibe yolu ile aldığı çöp kamyonunu da belediyemize hibe etmiştir. Bununla birlikte belediyemize 200 adet fidan yardımında bulunmuştur" şeklinde konuştu.

(MÖ-OÇ-Y)

11.11.2007 14:17 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title