Haberler

Belediye ve Valilikten Batman'a Gençlik Merkezi Projesi

Güncelleme:

Batman Belediyesi ile Valilik, kent genelinde gençlik merkezleri inşa edecek.

Batman Belediye Eş Başkanı Sabri Özdemir, Vali Azmi Çelik ile beraber hazırlayacakları projelerle kent merkezinin birkaç noktasında Gençlik Merkezleri kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Eş Başkan Özdemir, sahurda Türkiye Gençlik Konseyi (TGK) Genel Başkanı Mekan Görük ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile bir araya gelerek, bazı açıklamalarda bulundu.

Bir otelde gerçekleşen sahur programında gençler, kentteki sorunlar hakkında Eş Başkan Özdemir'le fikir alışverişinde bulundu.

"HER ZAMAN GENÇLERİMİZİN YANINDAYIZ"

Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özdemir "Şu anda asfalt, kilitli taş, ulaşım, yeni park alanları ve altyapı çalışmalarımız sürüyor. Öncelikli hedefimiz bu sorunları çözmek. Batman'da genç nüfusunun yüksek olduğunu biliyoruz, belediye olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Sayın Valimiz Azmi Çelik ile beraber birçok alanda gençlik merkezleri kurmayı hedefliyoruz. Şuandan çalışmalar sürüyor. Gençleri kahve köşelerinde kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz" dedi.

"BELEDİYE İYİ NİYETLİ"

Görüşmeye ilişkin bilgi veren TGK Başkanı Mekan Görük ise "Belediyenin iyi niyetli olduğunu görüyoruz. Batman'ın kendine göre bir takım sorunları var. Yerel yönetimin, kente zamanla önemli projeler kazandıracağına inanıyoruz. Başkan Özdemir gibi idarecilerimizin daha çok halk içinde dolaşıp sorunları yerinde tespit etmesiniz istiyoruz. Sayın Özdemir'e gençlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Sabri Özdemir Türkiye Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title