Haberler

Belediye Eş Başkanlarından Engelliler Haftası Açıklaması

Güncelleme:

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, 10-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle bir mesaj yayınlayarak Engelliler Haftası'nı kutladı

Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel Engelliler Haftası'nı kutladı

0-16 Mayıs Engelliler Haftası nedeniyle, Batman Belediyesi eş başkanları bir kutlama mesajı yayınladı.

Batman Belediyesi Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, engellilere sahip çıkmanın herkes üzerinde bir vazife olduğunu belirttiler.

Yayınladıkları mesajda herkesin bir engelli adayı olduğu için bu realitenin yalnızca engelli insanların ya da ailelerinin değil, psikolojik ve sosyal boyutları da dikkate alındığında aslında bu meselenin toplumun tamamını yakından ilgilendirdiğine dikkat çeken Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel, "Engellilere bugün dünyanın her yerinde toplumun ve ilgili kurumların ürettiği sayısız engellerle boğuşarak yaşamını idame ettirmeye çalışıyor. Herkesin birer engelli adayı olduğunu göz ardı ettiği bir dünyada, böyle bir sorumsuzluk, engelli insanlardan çok daha fazla belki de birer aday olarak tek tek hepimizin üzerinde düşünmesi ve bu sorumsuzluğu ortadan kaldıracak mücadele ve çabayı gerektiren bir mesele olduğunu unutmamamız gerekiyor" dedi.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Engelliler Haftası Gülistan Akel Sabri Özdemir Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title