Haberler

Belediye Başkanları Birliği'nden Çankırı'ya Gezi

Belediye Başkanları Birliği yönetim kurulu üyeleri Çankırı'yı gezdi.

Belediye Başkanları Birliği yönetim kurulu üyeleri Çankırı'yı gezdi.

Çankırı Belediye Başkanı İrfan dinç'in ev sahipliği yaptığı geziye Belediye Başkanları Birliği Genel Başkanı ve Osmaniye Belediye Başkanı Davut Çuhadar, Karabük Belediye Başkanı Hüseyin Erer, Kırşehir Belediye Başkanı Halim Çakır, Düzce Belediye Başkanı ve Dernek Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Keleş, Adana Feke Belediye Başkanı Cuma İş, Bolu Belediye Başkanı Alaattin Yılmaz, Perşembe Belediye Başkanı Selami Çarkcı, Düzce Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç ve Belediye Başkanları Birliği Genel Sekreteri Ali Güney ile eski Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan katıldı.

Tarihi Çamaşırhane'den başlayan gezi Tuz Mağarası ve Çivitçioğlu Medresesi'nin gezilmesi ile devam etti. Yaran Evi'ne geçen konuk belediye başkanları Yaran kültürü ritüellerini yakından tanıma fırsatı buldular. Son olarak Dr. Rıfkı Kamil Urga Çankırı Araştırmaları Merkezi, Buğday Pazarı Medresesi'ni gezen konuklar daha sonra Çankırı'dan ayrıldılar.

Eski Amasya Belediye Başkanı İsmet Özarslan, Çankırı'nın bir taraftan yapılan yatırımlarla modern bir kent görünümüne kavuşurken diğer taraftan da Anadolu'nun kendine has tüm özelliklerini muhafaza ettiğini söyledi.

Bu iki özelliği bir arada yaşatmanın zor olduğunu dile getiren Özarslan, "Çankırı bunu başarmış. Belediye Başkanımız İrfan Dinç'e bu başarılı çalışmasından dolayı hem tebrik etmek hem de teşekkür etmek istiyorum" dedi. - ÇANKIRI

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmet Özarslan İrfan Dinç Çankırı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title