Haberler

Bedirhan Gökçe, 'Hey Onbeşli' Ağıdı ile Duygulandırdı

Tokat Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, ’Hey Onbeşli’ ağıdı dile Tokatlıları duygulandırdı.

Tokat Belediyesi'nin Ramazan etkinlikleri kapsamında konser veren ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, 'Hey Onbeşli' ağıdı dile Tokatlıları duygulandırdı.

Cumhuriyet Meydanı'nda Tokat Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Geleneksel Ramazan Etkinlikleri kapsamda ünlü şair ve şiir yorumcusu Bedirhan Gökçe, sahneye alkışlar eşliğinde çıktı. Tokatlıların yoğun ilgisinden memnun kalan Gökçe, Tokat denildiğinde akla ilk gelen türkülerden birinin 'Hey Onbeşli' ağıdı olduğunu söyledi. Hey Onbeşli ağıdını şiir olarak okurken arka fonda da vokal ekibi ve orkestra kendine eşlik eden Gökçe'yi dinleyenler duygusal anlar yaşadı. Ardından sevilen şiirleri seslendiren Gökçe, böyle anlamlı bir organizasyonda kendisini Tokat halkıyla buluşturan Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu'na teşekkür etti. Başkan Eroğlu, sanatçıya çeşitli yöresel hediyeler takdim etti.

Konsere Tokat Valisi Cevdet Can, Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Şahin, Tokat Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz ile çok sayıda vatandaş katıldı. - TOKAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Tokat Belediyesi Bedirhan Gökçe Eyüp Eroğlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title