Haberler

BBP'nin Genel İstişare Toplantısına Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de Katıldı

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 20.yıl kutlamaları çerçevesinde Yalova'da gerçekleştirilen Genel İstişare Toplantısı'na Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 20. yıl kutlamaları çerçevesinde Yalova'da gerçekleştirilen Genel İstişare Toplantısı'na Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Genel Sekreter, Genel Başkan Yardımcıları, parti kurucuları, Merkez karar Yönetim Kurulu (MKYK) Üyeleri, Belediye Başkanları, Avrupa Türk Birliği (ATB) Genel Başkanı-Yöneticileri, İl ve İlçe Başkanları ile teşkilat yöneticilerinin katıldığı ve 3 gün süren toplantıya, Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp de katıldı.

Yalova'da Türk Harb-İş'in Sosyal, Eğitim ve Dinlenme Tesisleri'nde başlayan Genel İstişare Kurulu Toplantısı', Genel Sekreter Üzeyir Tunç'un açılış konuşması ve ardından 20. kuruluş yıldönümü için özel hazırlanan 'Siyasetin İtibarı, Türkiye'nin Yüz Akı Büyük Birlik Partisi 20 Yaşında' konulu sinevizyon gösterimi ile başladı.

Genel Başkan Destici'nin Türkiye ve Dünya gündemine ilişkin görüş ve değerlendirmelerinin ardından devam eden toplantının ikinci gününde basın toplantısı ve Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Gürhan'ın '2014 Yerel Seçimleri' hakkında bilgi vermesi ile devam etti.

Toplantı öncesi ve toplantı sırasında yoğun ilgi gören Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, göreve geldiğinden bu yana Sivas'a yaptığı hizmetlerle ilgili bir sunum gerçekleştirdi. Gerçekleştirdiği projeler ve devam eden projelerle ilgili görsel bilgiler de veren Başkan Ürgüp'ün sunumu katılımcılar tarafından takdir ve beğeni ile takip edildi.

Başkan Ürgüp, sunumunu tamamladıktan sonra bir kısım mesajlar içeren kısa bir konuşma da yaptı. Başkan Ürgüp, şunları söyledi:

"Partimizin yirminci yılını coşkuyla ve heyecanla kutlamaktan duyduğum memnuniyeti ifade etmek isterim. Tabi, merhum Genel Başkanımız Muhsin Yazıcıoğlu'nun mübarek ruhu da aramızdaydı. Bunu böyle hissediyor, böyle inanıyoruz. Onun ilkeleri ve kişiliği çerçevesinde siyaset yürüyüşüne devam ediyoruz. Şahsen ben Sivas'ta ona olan sevginin ve hürmetin büyüklüğünü hemen her gün yaşıyorum. Bunlar tabi gururlanılacak şeyler fakat bunun sorumluluğu da çok ağırdır. Hamdolsun şimdiye kadar onun şahsi manevisine halel getirecek ne bir icraatımız oldu ne de bir sözümüz. İnşallah bundan sonra da yolumuza onun çizdiği esaslar dairesinde yürümeye gayret edeceğiz. Allah hepimize onun bıraktığı temiz bir isim bırakmayı nasip etsin."

Sivas Belediye Başkanı Doğan Ürgüp, önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimlere de değinerek, "Biz Sivas'ta göreve başladıktan bu yana her günümüzü ertesi gün seçim olacakmış gibi milletle iç içe ve hizmet eksenli yürütmeye gayret ediyoruz. Çok şükür duruşumuz ve hizmetlerimiz milletimizden hüsn-ü kabul görüyor. Önümüzdeki yıl yapılacak olan seçime biz şimdiden hazırız. İnşallah rabbim takdir ederse hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz. Sivas bugün artık örnek gösterilecek bir şehir haline gelmiştir. Bunu Sivas'a gelen başka partilerin üst düzey yöneticileri, devlet adamları da takdir ediyor. Dolayısıyla partimiz açısından Sivas her yerde örnek gösterilmelidir. Ben bu noktada elimden gelen her türlü gayreti ve desteği göstermeye hazırım" dedi. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Nevzat Doğan Sivas Ürgüp Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title