Haberler

BBP Genel Başkanı Destici Suşehri'ne Geliyor

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yarın Suşehri’ne geliyor.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici yarın Suşehri'ne geliyor.

Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'in aday tanıtım toplantısına katılacak olan Destici, partililer ve vatandaşlar tarafından Aşağı Sarıca Köyü kavşağında karşılanacak.

Suşehri Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığına yeni atanan İsmail Hakkı Tokgöz, "Suşehri Belediye Başkanı Sedat Sel'in 1 Şubat 2014 Cumartesi günü aday tanıtım toplantısına katılacak olan genel başkanımız Mustafa Destici'yi Aşağı Sarıca Köyü kavşağında karşılayacağız"dedi.

Tokgöz, "Suşehri Büyük Birlik Partisi ilçe başkanlığı görevi bana layık görüldü. Gençlerin artık aktif siyasete girmesi gerektiğini düşündüğüm için bana verilen bu ulvi görevi yönetim kuru arkadaşlarımla layıkı ile sürdürmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Bizler rahmetli genel başkanımız Muhsin Yazıcıoğlunun emanetine sahip çıkacağız.2009 yılı yerel seçimlerinde Büyük Birlik Partisinden halkın teveccühü ile Suşehri Belediye Başkanlığı görevine gelen Sedat Sel'in ilçemiz için yaptığı çalışmalar ortadadır. Büyük Birlik Partisi belediyeleri geçen süreçte hizmetleri ile takdir toplamıştır ve 2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde tertemiz belediyecilik anlayışı ile tekrar halkın karşısına çıkarak destek isteyecektir.2014 Mart ayında yapılacak seçimler ilçemize ve ülkemize şimdiden hayırlı olsun." ifadelerini kullandı. - SİVAS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Büyük Birlik Partisi Mustafa Destici Sedat Sel Suşehri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title