Haberler

Bayramiç CHP Olağan Kongresini Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç ilçe örgütü olağan genel kurulunu yaptı.

Cumhuriyet Halk Partisi Bayramiç ilçe örgütü olağan genel kurulunu yaptı. Tek listenin yer aldığı kongrede mevcut başkan Eyüp Gündüz tekrar seçildi.

Divan Başkanlığını CHP il Başkanı Hamza Karagöz'ün yaptığı kongre Belediye Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Kongreye katılan 67 delegeden 59 unun kullandığı geçerli oylarla tekrar göreve getirilen gündüzün listesinde Samet Bilgili, İbrahim Demirtaş, Ceyhan Göçgen, Eşref Güler, Seçil Güneri, Selçuk Kocatepeli, Ulaş Odabaşı, Osman Sümer, Osman Fahri Öngen, Seyhan Palaz, Zeki Sezer ve Necati Taşan seçildi. Ayrıca delegeler 37 il delegesinin belirlenmesi için de oy kullandı.

Kongreye katılan Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan partilerindeki delege ve üye kayıt sisteminde değişiklik yapılması gerektiğini ifade etti. Mutan, hükümet politikalarını da eleştirerek, Türkiye'nin tarım ülkesi olmasına rağmen kuru tarım ürünlerinin dahi ithal edildiğini söyledi.

Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ise kongrede yaptığı konuşmada kendisinin de Bayramiçli olduğunu ifade ederek Kazdağları'nın önemine değindi. Yapılan konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Kongreye CHP delegeleri ve parti üyeleri, CHP eski milletvekili Ali Sarıbaş, CHP Parti Meclisi Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Serdar Soydan, cevre ilçelerin ilçe başkanları ve davetliler katıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Cumhuriyet Halk Partisi HAMZA KARAGÖZ Bayramiç Eyüp Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title