Haberler

Bayram Tatiline Çıkan 3 Polis Kazada Can Verdi

Güncelleme:

Kurban Bayramı Tatili İçin Memleketleri Kahramanmaraş'a Gelen 3 Polis Memuru, Ailelerine Kavuşamadan Trafik Kazasında Can Verdi

Kurban Bayramı tatili için memleketleri Kahramanmaraş'a gelen 3 polis memuru, ailelerine kavuşamadan trafik kazasında can verdi.

Türkoğlu İlçesi'ne bağlı Beyoğlu Beldesi yakınlarında Veli Aktaş (25)yönetimindeki 46 KP 696 plakalı otomobil, bu sabah iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karşı yönden gelen Hasan Hüseyin Öztürk yönetimindeki 02 HR 055 plakalı TIR'la çarpıştı.

Kazada İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru olan otomobil sürücüsü Veli Aktaş ile beraberindeki meslektaşları Fahri Taşır (26) ve Şahin Çatalyol (24) olay yerinde hayatını kaybetti, TIR sürücüsü ise yaralandı. Yaralı sürücü götürüldüğü Türkoğlu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tedaviye alındı.

Polis memurları Veli Aktaş ile Şahin Çatalyol'un Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü'nde, Fahri Taşır'ın da Bahçelievler Emniyet'inde görev yaptığı, Kurban Bayramı tatili için yola çıktıkları, memleketlerine ulaşıp, henüz evlerine gidemeden kazaya kurban gittikleri anlaşıldı.

Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title