Haberler

Bayırbucak Türkmenlerine Saruhanlı'dan Bir Kamyon Yardım

Türkiye-Suriye sınırındaki Bayırbucak bölgesinde yaşayan ve DAEŞ, PYD ve Suriye Rejiminin saldırıları altında bulunan Türkmenler için Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde bir kamyon yardım toplandı.

Türkiye- Suriye sınırındaki Bayırbucak bölgesinde yaşayan ve DAEŞ, PYD ve Suriye Rejiminin saldırıları altında bulunan Türkmenler için Manisa'nın Saruhanlı ilçesinde bir kamyon yardım toplandı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü'nce toplanan yardım kolileri, Saruhanlı Belediyesine ait bir kamyona yüklenerek, Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, Başkan Yardımcısı Cevdet Aydın ile Saruhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Sertan Demirel tarafından uğurlandı.

Başkan Yaralı burada yaptığı açıklamada Saruhanlı adına güzel bir çalışmanın içerisinde bulunmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getirerek şunları söyledi:

"Türkiye dünyadaki mağdur ve mazlum ülkelere yardım etme ve kucak açma konusunda en hassas davranan ülkelerin en başında yer alıyor. Bu da Türkiye'nin büyük bir devlet olduğunu gösteriyor. Bizler dünyanın dört bir yanındaki mazlumlara yardım eden tek ülkeyiz. Şimdi de Bayır Bucak'da ki Türkmen kardeşlerimize destek oluyoruz. Bu yardım kampanyasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu büyük ülkeye yakışan budur." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Saruhanlı Türkiye Suriye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title