Haberler

Çiftlikköy Belediyesi- Derince Belediyesi: 3-1

Güncelleme:

Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubunda mücadele eden Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde Derince Belediyesini 3-1 mağlup etti.

Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu'nda mücadele eden Çiftlikköy Belediyesi Bayan Voleybol Takımı, kendi evinde Derince Belediyesi'ni 3-1 mağlup etti.

Ligin 15. haftasında evinde Kocaeli ekibi Derince Belediyesi'ni ağırlayan Çiftlikköy'ün sultanları, rakibini 25-17, 18-25, 25-18 ve 25-22'lik setlerle 3-1 mağlup etti. 12 hafta sonra galip gelen Çiftlikköy Belediyesi, ligde kalma yolunda rahat bir nefes almış oldu.

Yalova Atatürk Spor Salonu'ndaki karşılaşmanın ilk setini seyirci desteği ile Yalova ekibi 25-17 kazanarak, setlerde 1-0 öne geçmeyi başardı. Karşılaşmanın 2. setini ise konuk Derince Belediyesi 25-18 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi. Müsabakanın üçüncü seti ise adeta nefesleri kesti. Set sonunu iyi oynayan Yalova ekibi, bu seti 25-18 önde tamamlayarak, 2-1 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin üçüncü ve son seti kıran kırana geçti. Seti kaybetmeye tahammülü olmayan iki takımın maçında rakibini hata yapmaya zorlayarak, set sonunu iyi oynayan Çiftlikköy Belediyesi, seti 25-22, karşılaşmayı da 3-1 kazanarak, 12 hafta sonra galibiyetle tanıştı.

Bayanlar Voleybol 3. Ligi B Grubu'nda Çiftlikköy Belediyesi puanını 9'a çıkartarak, maç fazlasıyla 9. sıraya yerleşti. Kocaeli temsilcisi ise 18 puanla 7. sırada yer aldı. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çiftlikköy Yalova Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title