Haberler

Battalgazi Belediye Meclisi, Yeni Yılın İlk Toplantısını Yaptı

Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını yaptı.

Battalgazi Belediye Meclisi, 2016 yılının ilk toplantısını yaptı. Ocak ayı olağan toplantısında, gündem maddeleri görüşüldü.

Battalgazi Belediye Meclisi, Ocak ayı olağan toplantısını Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirdi. Battalgazi Belediye Meclisi Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantı, yoklama, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Toplantıda ilk olarak meclis üyelerinin ve vatandaşların yeni yılını kutlayan Başkan Gürkan, yeni yılın insanlığa ve ülkemize huzur, mutluluk ve kardeşlik getirmesi temennisinde bulundu. Başkan Gürkan'ın yeni yıl temennisinin ardından gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi. Toplantıda, imar ile ilgili bazı gündem maddeleri İmar Komisyonu görüşü doğrultusunda oy çokluğu ile kabul edilirken, bazıları da İmar Komisyonu'na havale edildi. Toplantıda, içkili alan bölgesinin genişletilmesi ile ilgili gündem maddesi de oy birliği ile Hukuk, İmar, Çevre ve Sağlık komisyonlarına havale edildi. 2016 mali yılı içerisinde zabıta memurlarına aylık maktu fazla çalışma ücretinin belirlenmesi, sözleşmeli personel ücretlerinin belirlenmesi, geçici işçi vizelerinin belirlenmesi ve meclis üyelerinin huzur haklarının belirlenmesi ile ilgili gündem maddesi de oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonu'na havale edildi. Toplantıda, Battalgazi Belediyesinin iş ve işlemlerinin takibi, kredi protokolü ve benzeri konularda Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a yetki verilmesi konusundaki gündem maddesi ise oy birliği ile kabul edildi.

Toplantıda son olarak Denetim Komisyonu'na üye seçimi yapıldı. Oylama sonrası Denetim Komisyonu üyeliğine Hasan Demez, Osman Şaşa, Tuncer Bulgurlu, Yasemin Sultan Kurt ve Bayram Oymak seçildi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? KPSS BAŞVURULARI 2024! KPSS lisans, ön lisans, ortaöğretim, DHBT sınav ve başvuru tarihleri başladı mı? Başvuru ücreti kaç TL? 1 MAYIS SARAÇHANE SON DAKİKA! Saraçhane'de son durum ne? 1 Mayıs kutlamalarında İstanbul'da yaşananlar… 1 Mayıs'ta Borsa İşlem Görecek mi? Resmi Tatilde Borsa Durumu TV YAYIN AKIŞI 1 MAYIS: Bugün hangi diziler var? Bu akşam hangi diziler ve programlar var? Emlak Konut THY kura sonuçları açıklandı mı, ne zaman belli olacak? 2024 THY Emlak Konut kura çekilişi sorgulama! 1 Mayıs Çarşamba EFT-HAVALE işlemi yapılır mı? 1 Mayıs'ta FAST ile para gönderilir mi? 1 MAYIS İSTANBUL VAPUR SEFERLERİ | 1 Mayıs vapur seferleri iptal mi, vapurlar çalışıyor mu? Hangi vapur hatları iptal edildi? Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title